TAJSON IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM: Odložena najtraženija borba godine

Novosti online

02. 06. 2024. u 11:51

Od trenutka kada je nagovestio da se vraća u ringu, borba Majka Tajsona i Džejka Pola postala je najiščekivaniji događaj. Međutim, odlaže se na neodređeno vreme.

ТАЈСОН ИМА ОЗБИЉАН ЗДРАВСТВЕНИ ПРОБЛЕМ: Одложена најтраженија борба године

Foto: Profimedia

Legendarni bokser je pre nekoliko dana, prilikom leta doživeo napad, pa je susret sa Polom odložen zbog njegovih zdravstvenih problema.

U planu je bilo da se taj meč održi 20. jula, međutim, biće nešto kasnije, kada se Tajson oporavi od problema sa čirom.

FOTO: EPA

- Želim da se zahvalim svojim fanovima širom sveta na podršci i razumevanju tokom ovog perioda. Nažalost, zbog pogoršanja mog čira, moj doktor mi je savetovao da smanjim treninge na nekoliko nedelja kako bih se odmorio i oporavio. Moje telo je u boljem stanju nego što je bilo od 1990-ih i uskoro ću se vratiti punom rasporedu treninga. Džejk Pole, ovo ti je možda kupilo malo vremena, ali na kraju ćeš ipak biti nokautiran i zauvek izbačen iz boksa. Zahvalan sam svima na strpljenju i jedva čekam da pružim nezaboravan meč krajem ove godine - rekao je Tajson.

Odlaganje je potvrdio i Netfliks, koji je bio planiran za prenos borbe, a navijači koji su kupili karte, moći će da traže povraćaj novca.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna