OBA ČAMCA BLIZU PARIZA: Mačković/Pimenov u dubl skulu i Slavnić/Pivač u dvojcu boriće se sutra u finalu kvalifikacija za odlazak na LOI

S. K.

20. 05. 2024. u 13:20 >> 12:41

OBA srpska čamca pregrmela su i polufinalne trke u Lucernu na olimpijskim kvalifikacijama u veslanju za odlazak na Olimpijske igre u Parizu. Sutra će se za francusku vizu od 10.40 boriti Dušan Slavnić i Viktor Pivač u dvojcu bez kormilara, a potom od 12.01 i Martin Mačković i Nikolaj Pimenov u dubl skulu. Prve dve posade u finalu izvadiće kartu za grad svetlosti.

ОБА ЧАМЦА БЛИЗУ ПАРИЗА: Мачковић/Пименов у дубл скулу и Славнић/Пивач у двојцу бориће се сутра у финалу квалификација за одлазак на ЛОИ

Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

Mačković i Pimenov su i u svojoj polufinalnoj trci bili najbrži. A rivali za odlazak u Pariz biće im Grci, Šveđani, Amerikanci, Moldavci i Australijanci.

Slavnić i Pivač nisu bili ubedljivi kao Mačković i Pimenov, ali im je treće mesto, iza Holanđana Van Spruga/Kromenhoka i Danaca Vistaula i Sutona, donelo odlučujuću borbu za Pariz,

Podsetimo, olimpijsku vizu su još ranije izvadili Jovana Arsić i Nikolaj Pimenov u skifu.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!