NOVO OLIMPIJSKO SREBRO ZA SRBIJU: Borislava Perić Rankovića izgubila finale u Parizu, Nemica bila bolja

Novosti online

07. 09. 2024. u 18:44

Borislava Perić Rankovića, bez ikakve dileme ikona srpskog sporta, stigla je do druge medalje na Paraolimpijskim igrama u Parizu. Posle srebrnog odličja u paru sa Nadom Matič, Borislava je stigla do srebra i u singl konkurenciji. U finalu, poražena je od Nemice Sandre Mikolašek sa 3:1 (11:5, 11:3, 6:11, 11:8)

НОВО ОЛИМПИЈСКО СРЕБРО ЗА СРБИЈУ: Борислава Перић Ранковића изгубила финале у Паризу, Немица била боља

S.B.

Od finala se očekivalo mnogo, ali jednostavno, desi se takav dan, da vama malo toga, gotovo ništa ne polazi za rukom, a rivalu sve. Upravo se tako mogu opisati prva dva seta između Borislave i Sandre. Međutim, Borislava se nikada ne predaje. Dobila je treći set sa 11:6, usledio je rat nerava u četvrtom, a više snage i koncentracije je imala Nemica.

Ali poraz u finalu sigurno ne umanjuje kapitalan uspeh i uspehe jedne od najboljih sportistkinja u istoriji Srbije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tokom fenomenalne karijere Borislava je osvojila zlatnu i srebrnu medalju na Igrama u Riju, srebrnu u Londonu, srebrnu u Pekingu. U vlasništu ima zlato, srebro i dve bronze sa planetarnim smotri. Godine 2015. Borislava je proglašena za najbolju parastonoteniserku planete.

Podsećanja radi, Srbija je u Parizu, osvojila šest medalja za sada. Dragan Ristić je stigao do zlata u streljaštvu, Borislava Perić Ranković ima srebro u singlu i srebro u dublu sa Nadom Matić, Mitar Palikuća je osvojio bronzanu medalju u stonom tenisu, a Željko Dimitrijević bronzano odličje u bacanju čunja.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO Zlato za Srbiju na Svetskom prvenstvu za mlade kik boksere

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

Komentari (0)

OVAKAV NIKAD NIJE BIO! Novak Đoković zapevao bugarski hit - evo i zašto (VIDEO)