"OD JUTRA DO MRAKA JE TO RADIO!" Nikola Pilić objasnio zašto je verovao u zlato Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama

Novosti online

14. 08. 2024. u 22:14

Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a njegov nekadašnji trener Nikola Pilić rekao je za "Tenis magazin" zašto je verovao u Đokovića, a prokomentarisao je i Novakovu operaciju kolena.

ОД ЈУТРА ДО МРАКА ЈЕ ТО РАДИО! Никола Пилић објаснио зашто је веровао у злато Новака Ђоковића на Олимпијским играма

Foto: N.Paraušić

Pilić je rekao da je video da je Đoković imao dosta problema na Rolan Garosu.

 - Da, na Rolan Garosu je definitivno imao problema. Na primer, meni je delovalo da mu je jedna noga bila slabija od druge. Na svu sreću, imao je oko sebe doktore kojima veruje u Parizu. Obavljena je ta operacija i koleno je bilo bolje. Svakako je malo sporiji nego normalno, ali bez ove male operacije, ne bi bio u stanju da nastavi. Radio je na jačanju te noge od jutra do mraka, samo da bi bio spreman. Zato sam jako srećan što je osvojio zlatnu medalju - kaže Pilić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je i da je od prvog trenutka verovao da Đoković može do zlata.

 - Nisam bio iznenađen kada je uzeo zlato. Pre tog finala sam dao intervju za srpske medije i bio sam jedan od onih koji su rekli da Novak ima dobre šanse za osvajanje zlata. Pod uslovom da pronađe svoj ritam i igra u šestoj brzini. Niko pre to nije rekao. Većina je tipovala da će to biti meč formalnosti za Alkaraza. Pre svega i zato što je Novak igrao veoma loše u finalu Vimbldona, dok je Alkaraz igrao vrlo dobro, zato je i dobio tako lako sa 6:2, 6:2, 7:6. Novaka znam bolje od ostalih. Verovao sam da ima dobre šanse. Njegov stav je bio vanserijski jer je znao da mu je to poslednja šansa - zaključio je Pilić. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu Olimpijskih igara pobedio Karlosa Alkaraza 2:0(7:6, 7:6).

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

CEO kompanije Meridianbet predstavljao region na Citi 2024 Global TMT u NJujorku