DRAMA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Slavio zlato, pa doživeo srčani udar

Novosti online

12. 08. 2024. u 08:04

Olimpijske igre u Parizu su i zvanično završene svečanom ceremonijom u nedelju uveče.

ДРАМА НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА! Славио злато, па доживео срчани удар

Foto: Goran Čvorović

Brzo nakon toga se u britanskim medijima pojavila šokantna priča o selektoru bokserske reprezentacije Uzbekistana Tulkinu Kiličevu. Hasanboj Dusmatov je u četvrtak, 8. avgusta, postao olimpijski šampion, a Tulkin Kiličev je nakon toga umalo umro.

Selektoru Kiličevu je pozlilo tokom proslave i imao je srčani udar, a život su mu spasle kolege treneri iz britanskog bokserskog tima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sve se dogodilo u prostorijama teniskog centra Rolan Garos, gde je i održan boks meč i treneri Britanaca su pritrčali, pružili prvu pomoć i pozvali nadležne službe.

Foto: Profimedia

 

Naime, slavlje zbog medalje Dusmatova vrlo brzo je preraslo u pozive za pomoć, jer je 41-godišnji Kiličev doživeo srčani udar. Na sreću, u blizini su se u tom trenutku našla dva člana olimpijskog tima Velike Britanije, koji su brzo počeli da oživljavaju uzbekistanskog selektora.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Bio je to poziv za doktora. Dosta trenera je bilo vidno uznemireno zbog čitave situacije, pa nam je trebalo vremena da ih sve sklonimo s puta. U početku nije reagovao, ali nakon otprilike 20-30 sekundi došao je svesti, što je bilo odlično - rekli su fizioterapeut Robi Lilis i kolega dr Hardži Sing za San.

Potom je i Bi-Bi-Si preneo da je Kiličev prebačen u bolnicu i da je u stabilnom stanju.

BONUS VIDEO: KAD SRBI SLAVE: Ovako se u Parizu, ispred dvorane, slavilo zlato vaterpolista

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

NAJSKUPLJI POKLON KOJI JE TITO DOBIO: Poslao ga je predsednik Amerike lično, a doneli astronauti sa Meseca (FOTO)