HRVATI HOĆE DA PUKNU OD MUKE! Komentator HRT-a posle poraza od Srbije izgovorio nešto zbog čega su ga osudili (VIDEO)

Novosti online

12. 08. 2024. u 07:52

Vaterpolo reprezentacija Srbije je osvojila treće uzastopno olimpijsko zlato, a odmah po završetku finalnog meča hrvatska javnost je ostala zatečena onim što su javili tamošnji mediji.

ХРВАТИ ХОЋЕ ДА ПУКНУ ОД МУКЕ! Коментатор ХРТ-а после пораза од Србије изговорио нешто због чега су га осудили (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Istog časa hrvatski mediji su počeli da objavljuju koliko će zaraditi hrvatski vaterpolisti od ovog srebra, ali - kroz prizmu onoga što je srpska država obezbedila za svoje sportske junake.

Našim komšijama poraz u finalu izuzetno teško je pao. Isplivao je snimak sa HRT-a na kom se čuje kako su njihovi utučeni komentatori prenosili finiš velikog finala. Bili su potpuno slomljeni, ali su na kraju morali da skinu kapu Srbiji i javno priznaju da su "delfini" bili bolji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

"Ne možete pobediti svako finale. Ono s čim vas možemo pokušati utešiti je da je sve čisto u sportu u kome uvek bude repova, a ovde ih nema. Protivnik je bio bolji i najteže je našim reprezentativcima, koliko god mi bili tužni. Oni su radili za ovo i došli su u šansu da osvoje toliko željeno zlato, ali nema razloga ne verovati da će se nova šansa pojaviti", objasnio je komentator da nije bilo ničega spornog u pobedi Srbije.

Komentator se sigurno neće dobro provesti i već ga je osudila tamošnja javnost što je priznao Srbima da su bolji. Hrvati obično traže izgovore posle poraza od Srbije, pa se tako nešto očekivalo i sada, iako su delfini demonstrirali silu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: KAD SRBI SLAVE: Ovako se u Parizu, ispred dvorane, slavilo zlato vaterpolista

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

DOSAD NAJVEĆE OTKRIĆE O STANJU LEGENDARNOG ŠUMIJA! Evo kako je Mihael Šumaher sada i zašto se u terapiji koristi vožnja automobilom