SRBIJA SE NADA ČUDU I NOVOM FINALU: Samo jedan korak deli Srbiju od finala OI, ali taj korak je veći od svih prethodnih…

Promo

08. 08. 2024. u 16:00

Nakon neverovatnog preokreta protiv Australije u četvrtini finala košarkaškog turnira, najvećeg u istoriji Olimpijskih igara, naše najbolje košarkaše očekuje još teži zadatak na putu do finala.

СРБИЈА СЕ НАДА ЧУДУ И НОВОМ ФИНАЛУ: Само један корак дели Србију од финала ОИ, али тај корак је већи од свих претходних…

Promo

Naime, večeras od 21 čas, reprezentacija Srbije se sastaje sa SAD u polufinalu OI u Parizu.

Može se reći da su nam Orlovi pokljucali nerve protiv Australije, ali su izabranici Svetislava Pešića uspeli da preskočimo tu prepreku, iako su u jednom trenutku imali 24 poena deficita. Naši reprezentativcu su sabili redove u drugom poluvremenu, pruživši maestralnu igru i još jednu MVP partiju Nikole Jokića. Najbolji košarkaš NBA lige je ponovo bio nadomak tripl-dabl učinka, ostvarivši 21 poen uz 14 skokova i 8 asistencija, a pratili su ga Bogdanović sa 17 poena, odnosno Micić sa 14, dok su po 11 poena upisali Dobrić i Gudurić.

Sa druge strane, drastično lakšu utakmicu su odigrali Amerikanci, koji su u poslednjem meču četvrtine finala savladali Brazil sa 122:87. Drim-tim je protiv Karaoka predvodio Buker sa 18 poena, jedan manje je postigao Edvards, a dvocifreni su bili i Embid, Dejvis, Džejms i Durent, koji su redom ubacili 14, 13, 12 i 11 poena. Ovo će biti čak treći duel između ove dve ekipe za nešto manje od mesec dana, a interesantno je da su naši reprezentativci oba prethodna duela sa ekipom SAD-a izgubili sa 26 poena razlike. Najpre je na pripremnoj utakmici u Abu Dabiju Srbija poražena sa 105:79, da bi u 1. kolu grupne faze OI obe ekipe postigle po 5 poena više.

Još jedan spektakularan duel nas očekuje u Parizu, a kako bi dodatno uživali u nastupima najboljih svetskih sportista, kladionica AdmiralBet je spremila Admiralske igre koje vam donose pet novih disciplina u kojima možete uživati paralelno sa Olimpijskim igrama.

Discipline su podeljene na novosti, kao što su dizanja kvota i klađenje slobodnim stilom, i na slot discipline (penjanje na Olimp i brzo okretanje slotova), ali to nije sve. Tokom trajanja OI možete da računate na 25% popusta na sve pice u AdmiralBet PUB-ovima, dok svaki tiket odigran u lokalu koji sadrži 4 para, sa ulogom od 500 dinara ili više, vam donosi gratis piće. Takođe, 50 igrača koji na svoje društvene mreže izbace najbolje fotografije ili snimke iz AdmiralBet lokala će osvojiti paket Carlsberg piva uz #mojAdmiralBetlepsiodPariza.

Od navedenih disciplina ljubiteljima košarke će biti najinteresantnija disciplina dizanja kvota koja donosi uvećane 1,95 kvote na događaje koji imaju dva moguća ishoda. Pored toga, očekuje vas i veliki broj antepostova i specijala, a tu je i mogućnost vezivanja igrača na način koji ranije nije bio moguć.

Ove discipline su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, mogu li Orlovi da iznenade Amerikance i obezbede još jednu medalju za Srbiju? Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte kompletnu olimpijsku ponudu i uživajte u najvećem sportskom događaju na planeti, samo u AdmiralBetu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJSKUPLJI POKLON KOJI JE TITO DOBIO: Poslao ga je predsednik Amerike lično, a doneli astronauti sa Meseca (FOTO)