ITALIJANKA KOJA ĆE VAM ISTOPITI SRCA: Gimnastičarka i sir oduševili planetu (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

01. 08. 2024. u 16:45

Pre tri godine Italijanska gimnastičarka Đorđa Vila ostala je bez učešća na svojim prvim Olimpijskim igrama zbog povrede članka i to dve nedelje pred takmičenje u Tokiju. Dvadesetjednogodišnjakinja rođena u Breši donela je prvu medalju u gimnastici Italiji od 1928. godine, u timu sa Anđelom Andreoli, Alis Damato, Manilom Espositom i Elisom Iorio. "Azuri" su osvojili srebrnu medalju iza SAD.

ИТАЛИЈАНКА КОЈА ЋЕ ВАМ ИСТОПИТИ СРЦА: Гимнастичарка и сир одушевили планету (ФОТО)

FOTO: EPA

Italijanski kvartet postao je preko noći glavna tema u Italiji, prozvane su "srebrne vile". 

Na društvenim mrežama Đorđa Vila je otišla korak dalje. Pozirala je u kombinezonu ležeći sa kolutovima parmezan sira. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ako se pitate o čemu se tu radi? Tri meseca pred Olimpijske igre u Tokiju ona je potpisala ugovor sa poznatim proizvođačem sira. 

Prema italijanskim marketing medijima poznati proizvođač sira potpisao je sponzorske ugovore sa brojnim italijanskim sportistima, a ne samo Vilom. Najzvučnije ime je svakako Janik Siner, a tu je i Niko Manjon, kao i paraolimpijskom plivačicom Đuliom Gireti, i mačevaocem Mateom Neri. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kako prenose Italijanski mediji Vilina majka upisala ju je kao malu na treninge gimnastike "kako ne bi uništila celu kuću" svojom energijom i nivoom aktivnosti. 

- Tek sam krenula u osnovnu školu, odmah sam razumela da volim gimnastiku celim bićem. Školu sam završila, a još nosim roze kecelju, jedva sam čekala da uđem u teretanu, skačem i trčim slobodno i srećno, rekla je Vila. 

Kao jedanaestogodišnjakinja počela je da pohađa italijansku gimnastičku federaciju u Breši, trenirala šest dana dnevno i nema sumnje da je svojim talentom privukla i interesovanje sponzora. 

BONUS VIDEO: MLADIĆ IZ BEOGRADA SVUDA UZ SRBIJU: Filip sa urnebesnom majicom pruža podršku ''orlovima'' i u Lilu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVAT BAŠ NISKO PAO: Nekadašnji rival Novaka Đokovića i Ju-Es opena proživljava težak period