SENZACIJA: Evo protiv koga Novak Đoković igra u osmini finala na Olimpijskim igrama u Parizu

Novosti online

29. 07. 2024. u 18:36

Novak Đoković je prebrodio ogromnu prepreku u drugom kolu olimpijskog turnira, na stadionu Filip Šatrije je savladao Rafaela Nadala od kog je na tom istom mestu osam puta poražen na Rolan Garosu, a potom je saznao i šta ga sledeće čeka.

СЕНЗАЦИЈА: Ево против кога Новак Ђоковић игра у осмини финала на Олимпијским играма у Паризу

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je na fantastičan način pobedio Nadala i prošao u osminu finala olimpijskog turnira, a onda ga je sačekalo ne malo iznenađenje.

Naime, odluku o tome ko će biti naredni Novakov suparnik donosili su u međusobnom duelu autsajder, 70. sa ATP liste, Dominik Kepfer iz Nemačke, i favorit iz Italije, 45. teniser sveta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Isprva je sve delovalo kako su mnogi i mislili da će se meč odvijati, italijanski teniser je rešio prvi set u svoju korist za samo 24 minuta, ali...

Nemac je potom napravio veliki preokret.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Štaviše, izgubio je samo tri gema do kraja.

Kepfer je Arnaldija pobedio sa 2:1, po setovima 3:6, 6:2, 6:1 i tako stekao pravo da u osmini finala Olimpijskih igara u Parizu igra protiv Noleta.

Dominik Kepfer neposredno posle pobede nad Mateom Arnaldijem čime je zakazao osminu finala Olimpijskih igara za Novakom Đokovićem / Screenshot / Eurosport

Đoković - Kepfer, međusobni dueli ("H2H")

Iako zajedno imaju 67 godina, a Nole je za sedam stariji od Nemca, njih dvojica su igrala samo jednom.

Bilo je to 2020. na mastersu u Rimu, takođe na šljaci kao što se igra i sada u Parizu, a Novak je morao da se pomuči da pobedi Kepfera u tom četvrtfinalu. 

Učinio je to uz izgubljen set - rezultat je glasio 6:3, 4:6, 6:3.

Da je Arnaldi opravdao ulogu favorita u drugom kolu, Novak Đoković bi prvi put u karijeri igrao sa pomenutim 23-godišnjakom iz Italije.

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećenoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Gužve na Rolan Garosu, svi hitaju da vide Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VILANDER ŠOKIRAO SVET: Nije čudno kada Đoković gubi!