''VRATI PASOŠ!'' Francuzi dobacivali Embidu na otvaranju Olimpijskih igara, a onda mu je i saigrač iz reprezentacije rekao isto! (VIDEO)

Filip Milošević

26. 07. 2024. u 22:40

Rođeni Kamerunac Džoel Embid nalazi se u sastavu SAD za Olimpijske igre. On je prvo dobio pasoš Francuske za koju je trebao da nastupi, da bi ih zatim ''izdao'' i obukao dres Amerike.

ВРАТИ ПАСОШ! Французи добацивали Ембиду на отварању Олимпијских игара, а онда му је и саиграч из репрезентације рекао исто! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Prilikom ulaska u timski autobus su na njegov račun upućeni povici: "Vrati pasoš!" i "Trebalo je da igraš za Francusku!", na šta američki centar nije odregovao.

Međutim, tookom plovidbe Senom, pred sam defile, saigrač iz američke reprezentacije Tajris Haliburton se našalio, ponovivši te reči, na šta je on kratko uz osmeh rekao:

"Ja sam Amerikanac".

BONUS VIDEO:  MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)