JOKIĆ I REČI KOJE ODZVANJAJU AMERIKOM: Zbog ovoga je najbolji košarkaš današnjice (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 10. 2024. u 09:05

NIKOLA Jokić je, očekivano, bio najbolji igrač Denver Nagetsa u porazu od Los Anđeles Klipersa (109:104), a uprkos sjajnom izdanju Somborac je bio samokritičan nakon meča.

ЈОКИЋ И РЕЧИ КОЈЕ ОДЗВАЊАЈУ АМЕРИКОМ: Због овога је најбољи кошаркаш данашњице (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Uradio je Nikola Jokić sve što je mogao: Ubacio je 41 poen, šutirao preko 50 procenata iz igre, napravio rekord karijere, ubacio sedam trojki iz 12 pokušaja, pridodao 9 skokova i četiri asistencije, ali to nije bilo dovoljno... 

Jokić je pokazao odliku vođe. On je nakon poraza stao uz svoje saigrače. Navijači već sada traže da se Jokiću dovede pomoć, a novinari su ga pitali da li mu je izazov da bude strpljiv dok Denver pokušava da nađe svoju igru.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- To što sam danas dao 40 poena ne znači da sam odigrao dobro. Mislim da svi mi moramo da budemo bolji i da ne dovodimo u pitanje moje strpljenje. Ja sam uz svoje igrače, nisam odvojen od njih. To što sam dao dosta poena ne znači da sam igrao bolje, smatram da svi moramo da budemo bolji, rekao je Jokić.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu