TEJLOR U POSEDNJOJ SEKUNDI ZA POBEDU: Dramatična završnica meča između Dubaija i Spartaka (80:79)

J. L.

21. 10. 2024. u 16:12

Susret debitanata Dubaija i Spartaka u ABA ligi opravdao je očekivanja. Favorizovani Dubai sastavljen od bivših NBA zvezda i reprezentativaca više država i subotički Spartak odigrali su meč u "Koka-kola" areni, koji je posle dramatične završnice, pripao Dubaiju 80:79.

ТЕЈЛОР У ПОСЕДЊОЈ СЕКУНДИ ЗА ПОБЕДУ: Драматична завршница меча између Дубаија и Спартака (80:79)

foto: Dubai BC

Dubai je trijumfovao  košem Tejlora  dve i po sekunde do kraja meča i tako zabeležio četvrtu pobedu ove sezone.

Posle prvog dela meča, koji je domaći tim završio sa deset poena prednosti, prednost se polako istopila i rezultat se preokrenuo. Samo dva minuta pre kraja Subotičani su imali i plus pet poena razlike (71:76), ali je koncentracija u finišu popustila.  Tejlor je postigao ključne poene, Bolton je preuzeo odgovornost za poslednji napad, ali nije uspeo da poentira za pobedu Spartaka. 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

-Ključ našeg poraza je u loše odigranom prvom poluvremenu. Nije lako igrati odbranu na mestima poput ovog, gde je mnogo iskusnih igrača. Primili smo previše poena u prvom poluvremenu, nismo donosili pametne odluke i nismo iskoristili šanse. To nas je koštalo pobede - izjavio je posle meča Vladimir Jovanović, trener Subotičana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Pun kapacitet poslovnog kompleksa Sirius Offices POTVRDA ATRAKTIVNOSTI TRŽIŠTA NEKRETNINA U BEOGRADU