ZVEZDA UBEDLJIVA U ABA LIGI: Crveno-beli razbili Igokeu pred duplo kolo Evrolige

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

12. 10. 2024. u 20:15

CRVENA zvezda je odlično počela sezonu u Evroligi, ali je ABA liga bila problem, bar do ove subote i duela sa Igokeom. Crveno-beli su ubedljivo pobedili tim iz Laktaša "Beogradskoj areni" sa 91:68 (22:19, 27:15, 26:13, 16:21).

ЗВЕЗДА УБЕДЉИВА У АБА ЛИГИ: Црвено-бели разбили Игокеу пред дупло коло Евролиге

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Od početka utakmice se videlo da je pristup aktuelnog šampiona reagionalnog takmičenja drugačiji u odnosu na duele sa Dubaijem, Mornarom i Splitom. 

Izabranici Janisa Sferopulosa su šuterski dobro otvorili utakmicu i brzo su poveli sa 14:7. Ipak, Zvezda je prvi kvartal dobila sa 22:19 i to tako što je Ajzea Kenan pogodio trojku uz zvuk sirene. Amerinakac je u prvoj četvrini van linije 6,75 šutirao 4/4.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Već od drugog perioda ovaj meč je krenuo u jednom pravcu. Na terenu je postojao samo domaćin i razlika je konstantno rasla i na odmor se otišlo sa rezultatom 49:34.

Ista slika viđena je i u drugom poluvremenu. Igokea nije uspela da se vrati u utakmicu i učini je zanimljivijom. Za Zvezdu je važno što se nije mnogo potrošila na ovom susretu pošto je naredne nedelje čeka duplo kolo u Evroligi.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Najefikasniji kod pobednika bio je Majk Daum sa 18 poena, pratio ga je Ajzea Kenan sa 14. Na drugoj strani najviše su se istakli Boriša Simanić i Nikola Marić sa po 12.

Obe ekipe posle četiri kola na Jadranu imaju učinak 2-2. Crveno-beli u narednoj rundi gostuju Budućnosti, dok Igokea dočekuje Cedevita Olimpiju.

Podstimo, Zvezdu očekuje prvo duplo kolo u Evroligi. Najpre u utorak gostuje Fenerbahčeu od 19.45, potom u petak od 20 časova dočekuje Barselonu.

BONUS VIDEO: Delije pune Beogradsku arenu pred meč Zvezda - Baskonija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)