BOMBA JE SPREMNA! DŽordan Lojd opet oblači crveno-beli dres

Novosti online

10. 10. 2024. u 08:50

Američki košarkaš Džordan Lojd napustio je Makabi.

БОМБА ЈЕ СПРЕМНА! Џордан Лојд опет облачи црвено-бели дрес

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

O svemu tome se oglasio i izraelski klub i rekao:

- Makabi Tel Aviv i Džordan Lojd su se dogovorili da košarkaš napusti tim. Makabi želi Džordanu mnogo sreće u budućnosti. U međuvremenu, okrećemo se putu ka Izraelu gde se vraćamo u četvrtak, odnosno sutra. Inostrani košarkaši se vraćaju za meč sa Nes Zionom u nedelju, a to su Livaj Rendolf, Džejlen Hord, Rokas Jokubaitis i Alfa Kaba - rekli su iz Makabija.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Kako se saznaje, Džordan Lojd neće dugo biti bez kluba, navodno bi mogao da se vrati u nekadašnji klub Monako, kod trenera Saše Obradovića i obuče crveno-beli dres, ako Virtus Bolonja ne pokvari planove jer su i oni poslali ponudu za Amerikanca.

Da podsetimo, Džordan Lojd je u sezoni 2020/21. nosio dres beogradske Crvene zvezde i u crveno-belom dresu se okitio triplom krunom osvajanjem Admiralbet ABA lige, prvenstva Srbije i kupa "Radivoja Koraća".

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Na Mali Kalemegdan je stigao iz španske Valensije, a nakon sezone u redovima crveno-belih nastupao je za ruski Zenit, Monako, a ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva je potpisao u mesecu julu ove godine, ali je avantura u izraelskom klubu kratko trajala.

BONUS VIDEO: Ognjen Dobrić nakon pobede Zvezde nad Baskonijom u drugom kolu Evrolige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima