"NEĆU ZNATI ZA SEBE!" Boban Marjanović o gostovanju Zvezdi u Evroligi

Novosti online

27. 09. 2024. u 09:19

Novi košarkaš Fenerbahčea Boban Marjanović izjavio je da jedva čeka duel sa Crvenom zvezdom u Beogradu, iako će taj susret izazvati mnogo emocija.

НЕЋУ ЗНАТИ ЗА СЕБЕ! Бобан Марјановић о гостовању Звезди у Евролиги

foto: EPA

Srpski centar posle devet godina vratio se iz NBA u Evroligu, a poslednji angažman u najjačoj ligi sveta imao je Hjuston roketsima.

- Odlučio sam da se vratim u Evroligu jer mislim da je to trenutno najbolji potez za mene. Jedva čekam da igram utakmice, kao ranije, naravno, sada u drugom timu. Košarka je košarka, mi smo profesionalci, bavimo se onime što najviše volimo, tako da jedva čekam da izađem na teren i pokažem ono što znam. Bilo je lepo provesti tih devet godina u NBA ligi, sada sam trenutno ovde, a ko zna, možda ostanem još koju godinu - rekao je Marjanović za Sport klub.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Objasnio je i kako njemu sada izgleda evropska košarka.

- Nivo košarke kada sam igrao za Zvezdu i sada je isti. Možda sada ima više viših igrača, ali generalno to je košarka sama po sebi, menjaju se detalji. Na nama je da prihvatimo ta ’pomeranja’, to je nešto što ne možemo da menjamo, moramo da se prilagodimo i izvučemo najbolje što možemo iz njih“, dodao je Bobi.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Prvi put otkako je otišao u NBA ligu, Marjanović će igrati protiv Crvene zvezde, svog bivšeg kluba. Taj susret zakazan je za 15. januar sledeće godine u Beogradskoj areni.

- Naravno, jedva čekam da igram protiv Zvezde. Čeka me mnogo emocija, to ne može niko da sakrije. I sada kada pričam o tome sam nervozan, a kako će biti tek kada se to desi… Mislim da neću znati za sebe nekoliko minuta kada budem ušao u halu, kada se budem zagrevao... Još ću videti sve poznate ljude, one sa kojima sam igrao, radio, naravno, i prijatelje, drugove, to mi daje još veću energiju - kaže Marjanović.

(Sportklub)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje