"BIĆE TEŠKO, ALI..." Kampaco je zbog jedne stvari zabrinut pred početak Evolige

Novosti online

17. 09. 2024. u 20:29

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco govorio je predstojećoj sezoni Evrolige.

БИЋЕ ТЕШКО, АЛИ... Кампацо је због једне ствари забринут пред почетак Еволиге

FOTO: EPA

On je za španski "AS" rekao da će biti jako teško nadoknaditi odlazak Geršona Jabuselea koji je prešao u Filadelfiju.

- Biće jako teško zameniti Geršona, ali sada je na svima nama da umanjimo prazninu zbog njegovog odlaska. Nadam se da će imati mnogo uspeha u NBA - rekao je Kampaco.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Rekao je omaleni Argentinac da je zadovoljan sa pojačanjima koje je doveo Real Madrid.

- Donose nam ozbiljan kvalitet. Već su se lepo privikli na dinamiku i mentalitet ovog kluba. Jasno je da će biti nekih grešaka na početku, ali cilj svih nas je da napredujemo kao tim i pojedinci. Ksevijer je sjajan igrač, ozbiljan strelac i dodavač, a pritom i dobar defanzivac. Feliz je jako kompetitivan, pobednik koji stavlja tim iznad svega, što je Realu potrebno. Serž je pravi profesionalac, uvek radi na sebi i pomaže mlađim igračima. Zna šta znači igrati za Real - zaključio je Kampaco u razgovoru za "As".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ANA IVANOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zaigraće posle osam godina, poznato ko će joj biti rivalka