IMA KRATAK FITILJ: Ataman besneo na sudiju, pa "zaradio" isključenje (VIDEO)

Novosti online

16. 09. 2024. u 22:50

Košarkaši Makabija pobedili su aktuelnog prvaka Evrolige Panatinaikos rezultatom 88:75 u prijateljskom meču predsezonskog turnira koji je upriličen na Kipru. Turski trener, Ergin Ataman je isključen sa prijateljske utakmice protiv Makabija iz Tel Aviva zbog rasprava sa sudijama.

ИМА КРАТАК ФИТИЉ: Атаман беснео на судију, па зарадио искључење (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

Makabi je zabeležio prvi trijumf u pripremnom periodu, pošto je prethodno poražen od Olimpijakosa i Bajerna.

Za „Ponos Izraela“ je debitovao Džejlen Hord, dok Džon Dibartolomeo nije bio u sastavu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Iako je reč o pripremnom turniru, poraz je teško pao Atamanu, koji ni u ovakvim utakmicama ne toleriše sudijske odluke koje mu ne idu u prilog.

Na pripremnoj utakmici protiv Makabija iz Tel Aviva u Nikoziji, Ataman je zbog burne rasprave sa sudijama isključen pre kraja meča.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo se, atinski klub je zabeležio ubedljive pobede. Na Kipru su savladali Bajern Minhen sa 86:69, dok su pre toga u Ljubljani trijumfovali nad Cedevita Olimpijom i Efesom.

Predstojećeg vikenda Panatinaikos će biti domaćin košarkaškog spektakla u Atini, gde će na čuvenom stadionu "Panatainiko" pod otvorenim nebom ugostiti Partizan, Efes i Makabi. 

BONUS VIDEO DOČEK ZA KOŠARKAŠE: Ovako se u Srpskoj kuću proslavlja olimpijska bronza

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju