ALEKSA AVRAMOVIĆ ODUŠEVIO RUSE: Postao miljenik navijača, evo i koji je razlog (VIDEO)

Novosti online

16. 09. 2024. u 16:22

B>ek CSKA iz Moskve, Aleksa Avramović, već je postao jedan od omiljenih košarkaša u Rusiji i možemo svi pretpostaviti i zašto.

АЛЕКСА АВРАМОВИЋ ОДУШЕВИО РУСЕ: Постао миљеник навијача, ево и који је разлог (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Bio je voljen Aleksa Avramović i u Srbiji dok je nastupao za Partizan, u kome je zračio pozitivnom energijom, kako na terenu tako i van njega.

Ovog leta je napustio redove crno-belih i zaputio se put Moskve u kojoj je već pokazao da će biti jedan od lidera ekipe.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nedavno je Avramović dobio MVP titulu za najboljeg igrača na VTB Superkupu, gde je igrala i Crvena zvezda, ali nisu samo partije na terenu to što "kupuje“ Ruse.

CSKA je podelio video snimak sa Aleksom koji je oduševio rusku javnost, a gde se vidi kako Srbin oduševljava svojim humorom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Aleksa je veoma ljubazan i otvoren. Imao odličan smisao za humor. Aktivno uči ruski i već dobro razume i govori - piše u opisu video snimka.

Podestimo se, Avramović je sa reprezentacijom Srbije osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

BONUS VIDEO DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju