SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Matijas Lesor se seli u NBA ligu?

Novosti online

09. 08. 2024. u 21:43

Košarkaška reprezentacija Francuske plasirala se u finale olimpijskog turnira u košarci, pošto je posle drame porazila svetskog šampiona Nemačku 73:69, pa će se u finalu boriti sa Amerikancima za zlato. Vrlo bitnu ulogu u timu ima bivši centar Partizana.

СЕНЗАЦИОНАЛАН ТРАНСФЕР НА ПОМОЛУ: Матијас Лесор се сели у НБА лигу?

FOTO: M. Vukadinović

Matijas Lesor je faktički "do pola" iz tima istisnuo Rudija Gobera i ukrao mu deo minutaže sasvim opravdano, a dobre partije i u dresu nacionalnog tima, ranije Panatinaikosa sa kojim je postao šampion Evrope, nisu ostale van radara.

Tako je novinar SNY-a Ian Begli preneo ekskluzivno saznanje o interesovanju Njujork Niksa za Lesora, kojem bi to bio potencijalno prvi NBA angažman u karijeri.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Drugi pik na Draftu 2017. godine, kada ga je angažovala Filadelfija Seventisiksers, bi tako mogao po prvi put "preko bare", iako mu se sigurno ne žuri sa odlukom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Lesor je tokom prethodne kampanje u Evroligi u proseku davao 13.9 poena u Evroligi uz 6.3 skoka i u NBA-u bi mogao da uspe ukoliko bi dobio pravu šansu.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PAVKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE ĐINĐIĆ REKAO: Dosmanlije imale kukavički plan za 6. oktobar