SPEKTAKL! Srbija - Grčka, Jokić protiv Janisa Adetokumba - evo koliko su karte i šta sve treba da znate o generalnoj probi "orlova" za Pariz

Novosti online

18. 07. 2024. u 12:11

Košarkaška reprezentacija Srbije odigraće poslednji meč u okviru priprema za Olimpijske igre sa Grčkom, a "Novosti" vam donose sve detalje koje treba znati o toj utakmici.

СПЕКТАКЛ! Србија - Грчка, Јокић против Јаниса Адетокумба - ево колико су карте и шта све треба да знате о генералној проби орлова за Париз

FOTO: FIBA.Basketball

Meč Srba i Grka igra se u ponedeljak, 22. jula, od 20 časova u Beogradskoj areni.

Samo dan ranije, "orlovi" na istom mestu igraju protiv Japana, što je bio prvobitno predviđen megdan kao "generalna proba" za pariske Igre, ali je naknadno upriličen spektakl.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nikola Jokić - Janis Adetokumbo biće, svakako, jedan od najgledanijih duela na toj utakmici, ali košarku ne čine samo MVP igrači NBA lige, već i petorke na terenu i aduti s klupe. Svi oni, i naši i grčki, daće sve od sebe da trijumfalno krenu na Olimpijske igre, pa zato nema sumnje da sledi istinsko košarkaško uživanje.

Što se cena karata tiče, ima ih i za petsto ili šeststo dinara, a ima i za 24.000. Evo kompletnog cenovnika koji je objavio Košarkaški savez Srbije:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Srbi i Amerikanci će igrati u prvom kolu grupne faze Olimpijskih igara, i to 28. jula od 17.15.

BONUS VIDEO: KAD "ORLOVI" PEVAJU SRPSKU HIMNU: Bože pravde u Abu Dabiju pred Srbija - Australija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAČUNICA! Evo koliko bodova treba Crvena zvezda da osvoji da bi prošla u nokaut fazu nove UEFA Lige šampiona!