"OVO JE BILA TEŠKA ODLUKA": Dončić o igranju za reprezentaciju (VIDEO)

Novosti online

27. 06. 2024. u 17:53

Slovenački košarkaš, Luka Dončić ni posle najnapornije sezone u karijeri i više od 100 utakmica nijednog trenutka nije doveo u pitanje igranje za reprezentaciju.

ОВО ЈЕ БИЛА ТЕШКА ОДЛУКА: Дончић о игрању за репрезентацију (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Nema sumnje da je za Luku Dončića izuzetno duga i naporna sezona. U poslednjih deset meseci odigrao je čak 100 zvaničnih utakmica, uključujući i Veliko finale NBA lige.

Na zgroženost svih navijača Dalasa, ovaj je izgubio sa 1:4 u seriji, ali su praktično svi uvereni da ovaj mladi tim još nije rekao poslednju reč.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Sa obzirom na sve povrede koje su ga mučile tokom cele sezone, a posebno u plej-ofu, mnogi bi očekivali da propusti letnje aktivnosti sa reprezentacijom i da se potpuno posveti rehabilitaciji, odmoru i pripremama za novu sezonu, kako piše slovenači portal "Ekipa.svet24".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekipa SN (@ekipa_sn)

Ali, kako je Dončić priznao u susretu sa novinarima, to zapravo i nije bila tako velika dilema i uvek je znao da će na kraju doći.

- Uvek mi je čast kada igram za Sloveniju. Kad god budem mogao, igraću. To govorim sve vreme. Bilo je zaista teško odlučiti se da igram sada, zbog povreda i dužine sezone, ali eto mene, čast mi je biti ovde - otkrio je Dončić.

BONUS VIDEO "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO