MILIONI STIŽU NA RAČUN SRBINA! Evo koliko je novca zaradio Nikola Topić kao 12. pik na NBA draftu

Novosti online

27. 06. 2024. u 07:55

Mladi srpski plejmejker Nikola Topić odabran je sa 12. mesta na minulom NBA draftu od strane Oklahoma siti tandera.

МИЛИОНИ СТИЖУ НА РАЧУН СРБИНА! Ево колико је новца зарадио Никола Топић као 12. пик на НБА драфту

Foto: AP

Nakon dosta spekulacija gde bi mogao da završi usled povrede koju je zadobio, Topić se našao među 15 pikova, a prigrabili su ga Tanderi. 

Svakako, ovo je vrlo zanimljiv izbor, imajući u vidu da su Tanderi mlad tim u nastajanju i deluje da bi za njega moglo da bude mesta da se pokaže.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Tako ćemo nakon Alekseja Pokuševskog i Vasilija Micića koji su prethodnih godina nastupali za ovaj tim, imati još jednog domaćeg igrača u Oklahomi.

Videćemo zapravo da li će NBA tim odlučiti da Topića povuče već za narednu sezonu ili će sačekati sezonu 2025/26, odnosno prepustiti Nikolu nekom drugom timu dok se u potpunosti ne oporavi od povrede kolena.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Prema informacijama američkih skauta, on će najverovatnije odmah otići u Oklahomu gde će zaraditi sumu od 5.000.000 evra prema projekcijama finansijskog eksperta ESPN-a, Bobija Marksa bruto.

Kada se odbiju porezi i takse, to će biti nešto manje novca, a Zvezda bi takođe trebalo da dobije neki vid obeštećenja za transfer Topića u NBA ligu.

Zanimljivo je da će Zakari Rizašer iz Francuske kao prvi pik dobiti 12.600.000 dolara za prvu sezonu u NBA ligi, a njegov sunarodnik Aleks Sar će u Vašingtonu uzeti 11.300.000 dolara.

Zarada opada sve do 2.500.000 dolara, koliko će zaraditi igrači koji su draftovani sa 28, 29. i 30. mesta.

BONUS VIDEO: ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i  Rusiji  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu