"VOLIM BOGIJA! A JOKIĆ..." Karl-Entoni Tauns oduševljen kapitenom Srbije, a ovo je rekao o MVP-u NBA finala

Novosti online

25. 08. 2023. u 17:54

UDARNA igla Dominikanske Republike na Mundobasketu je bez sumnje zvezda Minesote Karl Entoni Tauns. Ubacio je 26 poena uz 10 skokova u pobedi protiv Filipina 87:81.

ВОЛИМ БОГИЈА! А ЈОКИЋ... Карл-Ентони Таунс одушевљен капитеном Србије, а ово је рекао о МВП-у НБА финала

FOTO: AP

Utakmicu je pratilo gotovo 40.000 navijača, a po završetku meča stao je pred novinare. Predstavnike "sedme sile" iz Srbije najviše je zanimalo njegovo mišljenje o Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Jokiću. 

– Volim Bogija, mislim da je njegova igra je neverovatna, mislim da je ogroman talenat i paklen igrač. Srećni smo da NBA ima neverovatne igrače kao što je on, zbog kojih vam je drago da možete izađete i takmičite se protiv njih svaku noć, započeo je Tauns.

O Nikoli Jokiću... 

– Neverovatan igrač, sada je i NBA šampion. Čestitke njemu i Denver Nagetsima, našli su način da pobede u plej-ofu u jednoj od najtežih, ako ne i najtežoj ligi koju treba da osvojite. Svaka čast svima u Denver Nagetsima i Nikoli Jokiću, borili smo se godinama, super sam srećan da mogu da se takmičiom s njim na dnevnom nivou, jer smo u istoj diviziji, tako da je veoma zabavno – zaključio je Karl Entoni Tauns.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?