KOŠARKAŠ PANATINAIKOSA OKRIVIO RADONJIĆA: ''Treba da se vratimo od apsolutne monarhije u normalu...''

Novosti online

05. 03. 2023. u 10:20

Nikos Papas, košarkaš Panatinaikosa, optužio je bivšeg trenera atinskog kluba Dejana Radonjića za loše rezultate kluba u dosadašnjem delu takmičarske sezone.

КОШАРКАШ ПАНАТИНАИКОСА ОКРИВИО РАДОЊИЋА: Треба да се вратимо од апсолутне монархије у нормалу...

Foto: EPA-EFE/PETE ANDREOU

Dejan Radonjić je nedavno dobio otkaz u Panati, a igrač atinjana Nikos Papas tvrdi da stil vođenja ekipe crnogorskog stručnjaka nije odgovarao igračima.

– Promena je očigledna. Svi shvataju da smo se vratili u normalu. Imamo profesionalni plan kako da se borimo. Treba dosta vremena da se vratimo od apsolutne monarhije u normalnost. Prethodni trener je imao jednu filozofiju koja nije odgovarala. Svaki trener ima svoj kurs i filozofiju, a njegova se nije slagala sa standardima Panatinaikosa – rekao je Papas za televizijsku stanicu ERT.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)