PAPANIKOLAU KRITIKOVAO EVROLIGU: "Zašto niste pokazali poštovanje prema tragediji u Grčkoj?"

V. P.

04. 03. 2023. u 18:50

KOŠARKAŠ Olimpijakosa Kostas Papanikolau kritikovao je Evroligu zbog toga što nije odložila utakmicu atinskog kluba u Milanu, nakon katastrofalne železničke nesreće u Grčkoj sa 57 poginulih i više od 25 u kritičnom stanju.

ПАПАНИКОЛАУ КРИТИКОВАО ЕВРОЛИГУ: Зашто нисте показали поштовање према трагедији у Грчкој?

Foto: N. Paraušić

- Reči ne mogu da opišu ono što naša zemlja prolazi ovih dana. Kako mogu da govorim o košarci kada su tolike porodice u deliću sekunde ostale bez najvoljenijih? U blizini mog sela, tri devojke iz Kastrakija izgubile su živote. Ne znam ko je odgovoran za to što smo morali da igramo u ovakvom momentu, kada je nacionalni dan žalosti. Ovo nema veze sa tim što smo izgubili utakmicu, isto bih rekao i da smo pobedili. Morate da imate poštovanje u ovakvim momentima. Evroliga je pokazala da ga ima u nekim ranijim situacijama, ne znam zašto nije i ovog puta. Ovo je moje mišljenje, nisam dobio nikakve instrukcije od Olimpijakosa. Pričam kao Kostas, odgovoran sam za svoje reči - rekao je Papanikolau.

Podsetimo, Olimpijakos je poražen od Milana u meču 26. kola Evrolige sa 62:83.

Velina iz Pireja se nalazi na drugom mestu na tabeli Evrolige sa učinkom 18-8, a u narednom kolu dočekuje Barselonu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?