NAGRADE URUČILI ŽOC I SUPRUGA DUDE IVKOVIĆA: Mirotić MVP Evrolige, Barcokas najbolji trener

Novosti online

18. 05. 2022. u 12:31

KOŠARKAŠ Barselone Nikola Mirotić proglašen je za najkorisnijeg igrača ove sezone u Evroligi.

НАГРАДЕ УРУЧИЛИ ЖОЦ И СУПРУГА ДУДЕ ИВКОВИЋА: Миротић МВП Евролиге, Барцокас најбољи тренер

foto: EPA

Njega su izabrali navijači, mediji, treneri i kapiteni timova. MVP trofej dodeljen mu je na ceremoniji u Beogradu, a primio ga je iz ruku Željka Obradovića, stratega Partizana.

– Veliko je zadovoljstvo dobiti ovu nagradu od Željka Obradovića, jednog od najboljih trenera u istoriji. Zahvaljujem se svim saigračima, treneru, porodici. Ovom prilikom Nik Kalates mi je poručio ako osvojim nagradu za MVP-ja da se lično njemu zahvalim – što ovom prilikom i činim. Želim da se zahvalim mom individulanom treneru koji je jedan od najzaslužnijih, ako ne i najzaslužniji za ovu nagradu. Moja je koliko je i njegova – rekao je igrač Barse po uručenoj nagradi.

Nagradu za najboljeg mladog igrača Evrolige dobio je Mirotićev saigrač Rokas Jokubaitis.

Najbolji trener je Jorgos Barcokas, koji je sa Olimpijakosom izborio fajnal-for Evrolige. Njemu je nagradu uručila supruga Dude Ivkovića Nina.

– Ovo je veoma emotivan momenat za mene, s obzirom na to da mi je nagradu uručila supruga Dude Ivkovića. Naravno, veoma sam ponosan na ovu nagradu i želeo bih da zahvalim svojim igračima, kao i stručnom štabu, ali i ostalim trenerima koji su me učinili boljim – rekao je Barcokas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TESTAMENT MARINKA ROKVIĆA: Otkriveno šta je pevač ostavio vanbračnom sinu