"RADIM U NAJBOLJEM KLUBU NA SVETU": Emotivan govor Željka Obradovića na proslavi 30 godina od osvajanja Evrolige

Novosti online

14. 04. 2022. u 21:45

ŽELjKO Obradović je vodio Partizan do trofeja u Evroligi 1992. godine. Žoc se ove sezone vratio na klupu crno-belih i raspalio maštu navijača da klub može ponovo da prav i velike rezultate.

РАДИМ У НАЈБОЉЕМ КЛУБУ НА СВЕТУ: Емотиван говор Жељка Обрадовића на прослави 30 година од освајања Евролиге

FOTO: M. Vukadinović

Najtrofejniji evropski trener se prisetio slavnog uspeha kada je Partizan u Istanbulu pobedom protiv Huventuda (72:71) pokorio Evropu.

- Reče Saša Danilović da smo se promenili, ja to ne vidim. Kod mene je sve isto, sala, trening, putovanja. Vratio sam se i živim na najlepšem mestu na svetu i naravno radim u najboljem klubu na svetu - počeo je emotivan govor trofejni stručnjak i prisetio se pokojnih profesora Aleksandra Nikolića, Radojice Nikčevića, tadašnjeg predsednika kluba, Dragiše Šarića koji je bio deo ekipe, kao i Milenka Savovića, tadašnjeg direktora: "Milenko je bio moj kum, brat, prijatelj, sada mi je teško kada pričam o njemu - naveo je Obradović.

LEGENDE Paritzan proslavio 30 godina od osvajanja Evrolige/FOTO: M. Vukadinović

Obratio se Žoc i aktuelnoj ekipi crno-belih

- Ono što želim ovim novim momcima je da ostanu što duže zajedno kako bismo ostvarili neke moje želje. Znam da nije lako sa mnom, da se nekada naljutim, ali im verujem, svim srcem im verujem. Sledeće nedelje počinjemo nešto važno i uvek im kažem da nikada ne zaborave da igraju u najboljem klubu na svetu - zaključio je Obradović.

Podsetimo, pre trofejnog trenera prisutnima su se obratili predsednik kluba Ostoja Mijailović i predsednik KSS Predrag Danilović.

BONUS VIDEO: Legende Partizana na proslavi najvećeg uspeha košarkaškog kluba

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovog leta pravac na Kipar!