DALIĆ OBJAVIO SPISAK "VATRENIH": Vratio se jedan od najvažnijih igrača, evo ko je na spisku (FOTO)

Novosti online

28. 10. 2024. u 13:11

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić u ponedeljak je objavio spisak igrača na koje računa za mečeve sa Škotskom i Portugalijom, dva završna duela grupne faze Lige nacija.

ДАЛИЋ ОБЈАВИО СПИСАК ВАТРЕНИХ: Вратио се један од најважнијих играча, ево ко је на списку (ФОТО)

Foto: Profimedia

Hrvatska i dalje ima priliku da se plasira u četvrtfinale.

Reprezentacija Hrvatske okupiće se 11. novembra, a mečeve igra 15. novembra u Glazgovu sa Škotskom i tri dana kasnije sa Portugalom u Splitu, kako pišu Sportske.jutarnji.hr.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Dalić je ostao veran kadru koji je koristio tokom ove jeseni, a na spisku se nalaze četiri golmana dok se iščekuje odluka Disciplinske komisije o eventualnoj dodatnoj kazni za Dominika Livakovića koji je protiv Poljske zaradio crveni karton i automatski jednu utakmicu suspenzije - kažu iz Fudbalskog saveza Hrvatske.

- Trenutno je nekoliko igrača u procesu povratka na teren nakon povreda, tako da ćemo u naredne dve nedelje pomno pratiti situaciju i shodno tome reagovati i donositi odluke o eventualnim novim pozivima. Istovremeno, nismo namerno proširiti kadar pored onih koji su bili uz nas tokom cele jeseni i igrača iz omladinske reprezentacije kako bi U-21 reprezentacija imala što bolju situaciju uoči važnih utakmica protiv Gruzije - rekao je selektor Dalić.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Na spisku su: Golmani: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović, Dominik Kotarski. Odbrana: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Josip Šutalo, Kristijan Jakić. Vezni red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Luka Sučić, Martin Baturina, Petar Sučić, Nikola Moro. Napad: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Ante Budimir, Mislav Oršić, Marko Pjaca, Marco Pašalić, Igor Matanović. Pretpozivi: Lovro Majer, Luka Ivanušec, Marin Pongračić, Martin Erlić, Šimun Hrgović, Toni Fruk.

Hrvatska brani srebro osvojeno u Ligi nacija, kada je na završnom turniru trijumfovala nad Francuskom, Danskom i Austrijom, gde je u polufinalu savladala Holandiju pre finalnog meča sa Španijom, posle penala.

BONUS VIDEO SVE JE SPREMNO: Evo kako izgleda stadion Monaka pred meč sa Zvezdom u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ MILOSTI POSLE NAJBRŽEG CRVENOG KARTONA U ISTORIJI: I klub mu okrenuo leđa (VIDEO)