uživoPRENOS, PARTIZAN - ČUKARIČKI: Ovo su čekali crno-beli (VIDEO)

Novosti online

26. 10. 2024. u 15:54

Fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički u 13. kolu Superlige Srbije, a prenos uživo možete pratiti na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ПАРТИЗАН - ЧУКАРИЧКИ: Ово су чекали црно-бели (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Drugo poluvreme: Partizan - Čukarički 2:1

65' - GOL PARTIZAN! Preokret Partizana. Jurčević je izveo korner, a najbolji u skoku bio je Aleksandar Filipović i doveo je crveno-bele do prednosti.

56' - Dobro je šutirao Tufegdžić, ali Jovanović je bio oprezan i zaustavio je udarac fudbalera Čukaričkog.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

54' - GOL PARTIZAN! Namestio je loptu na belu tačku Natho i bio je siguran. Loptu je poslao u jednu a golmana u drugu stranu.

52' - Penal za Partizan. Stanković je oborio Jovanovića u kaznenom prostoru rivala, a sudija Milan Ilić je odmah pokazao na belu tačku.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

49' - Napravio je Savo Milošević dve izmene na startu drugog poluvremena. U igru su ušli Đorđe Jovanović i Gajas Zahid, a utakmica je završena za Nemanju Nikolića i Stefana Kovača.

Prvo poluvreme: Partizan - Čukarički 0:1

45+4' - Završeno je prvo poluvreme!

45' - Prvo poluvreme je produženo za četiri minuta, a umalo da bude 2:0. Cvetković je šutirao sa nekih 15 metara, ali stativa je bila na strani Partizana.

43' - Kako se bliži poluvreme tako Partizan sve više preti, no još uvek nije bilo pravih šansi i Mirković nije bio na velikim mukama.

42' - Prva dobra šansa za domaće. Zubairu je dobio loptu na desnoj strani, uneo ju je u sredinu, ali njegov šut je bio izblokiran. U nastavku akcije iz kornera je napravljen faul nad golmanom.

FOTO: FK Partizan

39' - Dobar napad gostiju. Miladinović je "promešao" odbranu crno-belih, no stala je realizacija i do promene rezultata nije došlo.

38' - Izveo je korner Partizan, ali "brđani" su dobro reagovali i nije bilo nikakve opasnosti po Mirkovića.

29' - Izveo je Arijaga slobodan udarac. Ipak, njegov šut nije bio dobar i lopta je otišla preko gola gostiju.

24' - VODI ČUKARIČKI! Poveo je Čukarički. Natho je izgubio loptu na sredini terena, Tufegdžić je to iskoristio da prođe po desnoj strani, potom uposli Cvetkovića kome nije bilo teško da ubaci loptu u mrežu rivala.

21' - Dosta sreće imao je Partizan. Cvetković je uspeo na pet metara od gola da primi loptu, ali nije loptu zahvatio onako kako je želeo i poslao ju je visoko preko gola.

15' - Nema pravih prilika još uvek, no nekoliko opasnijih napada imali su "brđani". Ipak, rezultat je još uvek ne promenjen.

6' - Utakmica je na kratko prekinuta dok se ne raščisti dim koji je nastao nakon bakljade na južnoj tribini. Čukarički je izveo prvi korner na meču, ali dobro su reagovali igrači domaćeg tima, pa nije bilo nikakve opasnosti po Jovanovića.

Foto: FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

1' - Počela je utakmica u Humskoj! Dolaskom nove uprave, navijači su se vratili na tribine. Ovakva slike nije viđena na ovom stadionu više od godinu dana. Oko 20.000 navijača prisutno je na tribinama.

Sastavi timova:

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Filipović, Ilić, Arijaga, Jurčević – Ovusu, Kovač – Zubairu, Natho, Kalulu – Nikolić.

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Mirković – Stanković, Stevanović, Jovanović, Miloš Cvetković – Sisoko, Docić – Tufegdžić, Miladinović, Ivanović – Mihajlo Cvetković.

Uoči meča:

Partizan je prethodnih dana bio u fokusu javnosti, ali razlog za to je bila promena uprave i nova lica koja su došla u Humsku sa željom da vrate crno-bele na stare staze uspeha. Meč protiv velikog rivala, Čukaričkog, biće prvi od kako je nova uprava započela sa svojim radom. Biće ovo veliki izazov za Savu Miloševića i njegove fudbalere, jer im u goste dolazi izuzetno nezgodna ekipa, koja je u prošlosti umela da nanese teške poraze "parnom valjku". Poslednji međusobni susret su dobili crno-beli, ali su u meču pre tog "brđani" bili uspešniji.

Ovaj duel ima dodatni značaj ako se uzme u obzir činjenica da su navijači najavili povratak na tribine, kao i da vlada velika potražnja za kartama za ovaj susret, te se očekuje da posle dužeg vremena tribine stadiona u Humskoj budu pune.

Podsetimo, Partizan je u ponedeljak odigrao vrlo uzbudljiv meč u gostima protiv Novog Pazara i slavio rezultatom 4:3, golom Stefana Kovača u poslednjim minutima susreta.

Anketa

Koji će biti ishod meča Partizan - Čukarički?

BONUS VIDEO: Samed Baždar za Novosti: Pratim Partizan, u Srbiji smo bili uvek favoriti u Španiji je drugačije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI REKORD KARIJERE: Olga Danilović u polufinalu turnira u Kini, sledeća stanica grend slem šampionka (VIDEO)