ZVEZDA SVE JAČA: Na Marakanu stigli i reprezentativac, i jedan od najvećih talenata

Novosti online

17. 10. 2024. u 23:32

Crvena zvezda nastavlja da se pojačava.

ЗВЕЗДА СВЕ ЈАЧА: На Маракану стигли и репрезентативац, и један од највећих талената

Foto: Profimedia

U prostorijama klupske televizije na stadionu „Rajko Mitić“ u društvu predsednika kluba, Svetozara Mijailovića, i direktora Omladinske škole, Nikole Jelića, ugovor su produžila dva Zvezdina talenta, dok su dva fudbalska bisera prvi put stavila paraf na ugovor sa crveno-belima.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Crveno-beli omladinci Davorin Tošić (ofanzivni vezni, 2007. godište), Strahinja Stojković (desni bek, 2007) su produžili saradnju sa našim klubom. Paraf na prvi profesionalni ugovor su stavili pripadnici kadetske selekcije Ognjen Ivković (desni bek, štoper 2008) i Strahinja Baucal (štoper, 2009).

Direktor Zvezdine Omladinske škole je čestitao mladim fudbalerima i savetovao ih da još napornije rade u cilju postizanja što boljih rezultata i razvoja.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Svaki potpis i obnova ugovora su važni za našu akademiju. U poslednje vreme dosta igrača iz Omladinske škole prelazi u prvi tim Crvene zvezde. Veoma smo srećni kada momci debituju i nastupaju za seniorski sastav. Primer je Andrija Maksimović, koji je nedavno debitovao za A selekciju reprezentacije Srbije. U četvoricu fudbalera koji su danas promovisani imamo beskrajno poverenje. Sa Strahinjom Stojkovićem i Davorinom Tošićem smo produžili ugovor, oni su standardni reprezentativci naše zemlje. Verujemo u njihov kvalitet i smatramo da će u narednom periodu Crvena zvezda imati benefite od partija u prvom timu - rekao je Nikola Jelić.

Tome je dodao i sledeće:

- Ognjen Ivković, koga smo angažovali iz Brodarca, je danas postao profesionalac. Ima svetlu perspektivu, jer igra podjednako dobro na pozicijama desnog i centralnog beka. Takođe, redovno igra za nacionalni tim, a očekujemo da i ove i naredne godine bude važna karika u našoj akademiji. Najmlađi u ovoj grupi je Strahinja Baucal, jedan od najtalentovanijih defanzivaca u regionu u generaciji 2009. Stigao je u naše redove iz Vojvodine, samim tim što igra za godinu dana stariju generaciju pokazuje veliku perspektivu. Zadovoljni smo kako se adaptirao na klub i Beograd i očekujemo da raskošan potencijal podigne na viši nivo - poručio je Jelić.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid