"KADROVSKI PROBLEMI NEĆE PROMENITI ODNOS KA IGRI" Drinčić: Mogu da obećam jedno

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 09. 2024. u 19:57

Fudbalski klub Radnički gostovaće Vojvodini u desetom kolu Super lige Srbije. Uoči ovog duela niški tim nalazi se na petoj poziciji na tabeli sa petnaest bodova i utakmicom manje, koliko ima i Vojvodina koja je sa jedanaest bodova došla do devetog mesta.

КАДРОВСКИ ПРОБЛЕМИ НЕЋЕ ПРОМЕНИТИ ОДНОС КА ИГРИ Дринчић: Могу да обећам једно

FOTO: A. Ilić

 Očekivanja od meča izneo je strateg Radničkog Nikola Drinčić.

-Vojvodina je u uzlaznoj formi, došao im je novi trener Krtolica koga jako dobro poznajem i kome želim svu sreću. On je sjajan čovek i trener inače ne bi bio u tako velikom klubu. Vojvodina ima ogroman sastav 20-25 vrhunskih igrača. Mi smo analizirali protivnika, trenirali dobro, u dobrom rapoloženju. Imamo određenih kadrovskih problema međutim to neće bitno promeniti naš odnos prema igri. Došli smo do pozitivne atmosfere, jedni drugima verujemo, dolazimo na trening raspoloženi, sa jasnim ciljem. Stremimo ka tom cilju i jako bih voleo da uspemo da ga ostvarimo. Sada, da li će to biti moguće ili ne, ne znam. Ja kao trener samo mogu da obećam da ću dati sve od sebe da naše ciljeve ispunimo i da predstavimo fudbalski klub Radnički u najboljem svetlu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Napadač Pavle Ivelja, koji je doneo pobedu Radničkom u prethodnom kolu, sada priželjkuje sličan ishod.

- Svaki pogodak diže samopouzdanje napadaču, nadam se da ću uhvatiti neki niz i nastaviti tim putem. Očekujem dobru utakmicu, o Vojvodini ne treba mnogo govoriti – odlična ekipa, to svi znamo. Mi ćemo probati da od prvog minuta nametnemo svoju igru i ako Bog da u Niš se vratimo sa bodovima.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Duel na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu zakazan je za subotu 28. septembar od 20 sati. Glavni sudija biće Pavle Ilić.

 

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSI SRAVNJUJU UGLEDAR SA ZEMLJOM: Grad je opkoljen - ovo su poslednji trenuci (VIDEO)