ZVEZDA U OGROMNOM PROBLEMU! Vladan Milojević nikako to nije želeo pred "večiti derbi"

Novosti online

20. 09. 2024. u 12:29

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike sa 2:1 u prvom meču u novoj sezoni Lige šampiona.

ЗВЕЗДА У ОГРОМНОМ ПРОБЛЕМУ! Владан Милојевић никако то није желео пред вечити дерби

FOTO: M. Vukadinović

Golman crveno-belih Omri Glazer kapitulirao je dva puta i u oba navrata nije mogao ništa da uradi. Prvo mu je Kerem Akturkoglu sproveo loptu u mrežu sa metar razdaljine u 9. minutu, dok je Orkun Kokču perfektno pogodio iz slobodnog udarca u 29. minutu, a Izraelac samo ispratio pogledom.

Međutim, trener Vladan Milojević ima jednako bolan problem pored poraza. Ognjen Mimović, standardni defanzivac u timu, povredio se i pitanje je kada će moći da računa na njega. Mladi desni bek napustio je teren zbog povrede već u 23. minutu utakmice. Prema rečima trenera Vladana Milojevića, Mimovićeva povreda deluje ozbiljno, što bi moglo predstavljati veliki problem za Crvenu zvezdu pred nadolazeći derbi sa Partizanom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Trener Crvene zvezde izrazio je zabrinutost povodom povrede Ognjena Mimovića, ističući da je on bio jedan od ključnih igrača u njegovom timu. Milojević je naglasio da će, ukoliko se pokaže da je povreda teže prirode, morati da pronađe alternativno rešenje za ovu ključnu poziciju u timu.

- Mimović igra dobro, nametnuo se, ali dešavaju se takve stvari. I ovakve povrede. Da ne slutim, ali nisam veliki optimista kada je u pitanju njegova povreda. Mimović će na magnetnu rezonancu, pa ćemo da vidimo - rekao je Milojević.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Jedna od opcija koja se razmatra je da Naser Điga i Nikola Leković preuzmu ulogu Ognjena Mimovića, dok se takođe razmatraju i mladi igrači poput Lazara Jovanovića ili Jovana Šljivića. Izbor novog igrača na toj poziciji biće od velike važnosti za tim pred izazovni derbi sa Partizanom.

Jasno je da će povreda Ognjena Mimovića imati veliki uticaj na strategiju tima pred nadolazeći meč, ali ostaje da se vidi kako će se trener Milojević nositi sa ovim izazovom i koje rešenje će izabrati za ključnu poziciju u timu. Svi navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju ishod povrede i reakciju stručnog štaba pred derbi sa Partizanom.

BONUS VIDEO IGRAČI OBIŠLI KRUG OKO STADIONA: Pozdravili navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!