NAVIJAČI DINAMA IZ ZAGREBA GLEDAJU I NE VERUJU: Posle poraza od 9:2 od Bajerna trener otišao uz reči "Sjajno poglavlje!"

Novosti online

19. 09. 2024. u 16:38

Kao da nije bilo dovoljno to što su na Alijanc areni bili svedoci najtamijoj epizodi u istoriji Dinama (a zagrebački klub je deklasiran od Bajerna sa neverovatnih 9:2 u 1. kolu Lige šampiona), navijači hrvatskog prvaka danas čitaju oproštajno pismo sada već bivšeg trenera - i ne veruju.

НАВИЈАЧИ ДИНАМА ИЗ ЗАГРЕБА ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: После пораза од 9:2 од Бајерна тренер отишао уз речи Сјајно поглавље!

FOTO: Tanjug/AP

Naime, posle neverovatnog poraza Dinama od Bajerna u Minhenu, uprava "modrih" se, kako se to kaže, "zahvalila na saradnji" dosadašnjem šefu stručnog štaba, Sergeju Jakiroviću.

A on je na Instagramu poručio sledeće:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--


"Dragi prijatelji,

kao što svi već znate, od danas i zvanično više nisam šef stručnog štaba GNK Dinamo Zagreb.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pre svega, želim da istaknem da sam od prvog dana svog boravka u Dinamu osetio neizmernu ljubav i podršku svih vas. Ukazala mi se prilika da vodim klub iz grada u kojem živim dugi niz godina, te tako osetim emociju koju Dinamo predstavlja.

Stručni štab, na čelu sa mnom, od prvog dana je posvećeno radio, kako bi u svakoj novoj utakmici ekipa izgledala što kvalitetnije. Nekada je išlo odlično, nekada manje dobro, ali najvažnije od svega je da niti jednom nismo odustali od ostvarenja ciljeva koji su bili postavljeni pred nas.

Sve ono dobro kulminiralo je osvajanjem dvostruke krune na fenomenalan način, kako to rade najveći! Nakon toga, u sećanju i srcu, zauvek će ostati neverovatan doček na našem Trgu, koji je slikovito prikazao šta ljudima predstavlja Dinamo!

Ovo je prilika da vam se svima zahvalim. Pre svega navijačima, koji su uz tim bili kroz celo ovo razdoblje. Od Zagreba, Koprivnice, Splita, sve do dalekog Bakua, gde smo zajedno proslavili ulazak u Ligu šampiona.

Hvala i svim našim igračima na sjajnoj saradnji kroz proteklih 13 meseci, jer bez njihovog maksimalnog angažmana ništa ne bi bilo moguće ostvariti.

Ne želim zaboraviti ni sve ljude u klubu i radnoj zajednici. Sve one vredne radnike na terenima, tete čistačice, pa sve do ljudi u Upravi, koji su marljivo radili i utkali deo sebe u sve naše uspehe.

Na koncu, dragi prijatelji, poslali ste ogroman broj poruka podrške, a najbolja je ovo prilika da vam se srdačno zahvalim i na tome.

U fudbalu, kao i u životu, svaka priča ima svoj kraj. Ovaj put završavamo jedno sjajno poglavlje. Uspeli smo da osvojimo dva trofeja, ostvarimo velike pobede i fantastične rezultate, ali najvažnije od svega, verno smo, do poslednjeg trenutka, sledili klupski slogan, "Nema predaje".

Ne preostaje mi ništa drugo nego vam svima od srca zaželiti sreću. Neka naš Dinamo ponovi prošlogodišnji uspeh, uz što bolju prezentaciju u preostalim evropskim utakmicama. I za kraj, kako kaže pesma najvernijih navijača, "dajte nam samo pobede".

Dinamo Zagreb iznad svih!

Vaš Sergej", navodi se u objavi.

Ako vas fudbal zanima, pratite sve najvažnije ali i najzanimljivije vesti o njemu na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S