RASULO U ZAGREBU! Dinamo napravio radikalan potez posle epske sramote u Minhenu

Tanjug

19. 09. 2024. u 11:54

Uprava Dinama iz Zagreba i trener Sergej Jakirović sporazumno su raskinuli ugovor posle loših rezultata, saopštio je danas taj zagrebački fudbalski klub.

РАСУЛО У ЗАГРЕБУ! Динамо направио радикалан потез после епске срамоте у Минхену

Foto: Profimedia

Kako je saopšteno, ekipu će do postavljanja novog trenera voditi član stručnog štaba Sandro Perković. Saradnja sa 47-godišnjim Jakirovićem završena je posle remija sa Rijekom i poraza od Hajduka u prvenstvu i teškog poraza od Bajerna iz Minhena 2:9 u prvom kolu Lige šampiona.

Predsednik Dinama Velimir Zajec zahvalio je Jakiroviću na rezultatima i rekao da je saradnja bila dobra, a da je trener ostavio utisak kvalitetne osobe.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Najvažnije je da u ovakvim situacijama ostanemo ljudi i da interes Dinama stavimo na prvo mesto. Na nama je sada da donesemo kvalitetnu odluku o novom treneru u ovom nezgodnom trenutku po Dinamo i da se vratimo na pobedničke staze", rekao je Zajec.

Jakirović je prošlog avgusta preuzeo Dinamo i ostvario je ukupno 41 pobedu, uz devet remija i 10 poraza i napravio niz od 21 zvanične utakmice bez poraza. Prošle sezone osvojio je duplu krunu i predvodio ekipu do osmine finala Lige konferencija.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Perković je član stručnog štaba Dinama od sezone 2021/2022, u mandatima trenera Željka Kopića i Ante Čačića, uz osvojenu titulu.

On je zatim šest meseci vodio Rigu, a od prošlog februara vratio se na Maksimir i uz glavne trenere Čačića, Igora Bišćana i Sergeja Jakirovića učestvovao je u osvajanju dve titule i Kupa.

BONUS VIDEO IGRAČI OBIŠLI KRUG OKO STADIONA: Pozdravili navijače

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača