IVAN PERIŠIĆ STIŽE NA "MARAKANU"! Reprezentativac Hrvatske izaziva šok za šokom

Novosti online

18. 09. 2024. u 12:44

Crvena zvezda je plasmanom u novo izdanje UEFA Lige šampiona postala magnet za brojne asove, kako one koji su stigli u njene redove, tako i one protiv kojih će igrati.

ИВАН ПЕРИШИЋ СТИЖЕ НА МАРАКАНУ! Репрезентативац Хрватске изазива шок за шоком

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Ivan Perišić i splitski Hajduk su neslavno i nedavno završili zajedničko putovanje, pa je reprezentativac Hrvatske otišao iz čuvenog kluba iz Dalmacije uz mnogo "propratnog materijala", o čemu su vas "Novosti" već izvestile.

Posle tog šokantnog rastanka sa "bilima", postao je slobodan u izboru nove sredine i - izabrao je tabor Zvezdinog rivala u Ligi šampiona.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Evo kako je o tome javnost danas obavestila "Slobodna Dalmacija", najveći splitski dnevni list:

"Ivan Perišić je definitivno podigao prašinu u evropskom fudbalu, jer iako je prelazni rok završen, kao igrač sa 'čistim papirima' (slobodan da potpiše za koga želi) zanimljiv je bio mnogim klubovima. Pričalo se o Italiji, 'viđen' je u Milanu, povezivan sa Moncom, a onda je Fabricio Romano obelodanio da su pri kraju pregovori s holandskim PSV-om.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Koliko je sve to važno i holandskoj javnosti govori i činjenica da su pre dvoboja u Ligi šampiona između Juventusa i PSV-a određeni minuti posvećeni upravo tom transferu, a mišljenje o svemu su dale legende „oranja“ Juri Mulder i trostruki osvajač Zlatne lopte Marko van Basten.

- Perišić je stvarno bio vrhunski igrač u Evropi. Ako ga gledate poslednjih godina, neverovatno je pripremljen. Letos je igrao za hrvatsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu. Ali sada ima 35 godina – kazao je Mulder koji nije krio iznenađenje, ali prvenstveno zbog godina Hrvata.

Van Basten se pak činio kao neko ko i nije baš upućen u celu priču, jer je na trenutak bio zatečen pitanjem voditelja.

- Marko, to je odlično za PSV?

- Šta to? Perišić? Nešto nije u redu s njim ili tako nešto?

- Ne, najverovatnije će doći u PSV.

- O, pa dobro. Ali, zar nije on išao u Saudijsku Arabiju?

Ipak nije, eto ga u Holandiji", zaključuje pomenuti list, uz fotografiju koju je Romano objavio - Perišić u dresu čuvenog kluba iz Ajndhovena:

Utakmica između Zvezde i PSV-a je na programu 21. januara, a klub sa Marakane prethodno igra protiv Benfike (ovog četvrtka od 18.45, na stadionu "Rajko Mitić", uz prenos na portalu "Novosti"), te Intera, Monaka, Barselone, Štutgarta i Milana.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

U SUBOTU JE MALA GOSPOJINA: Šta žene moraju da ispoštuju?