DETE UBIJENO NA TERENU! Potukli se fudbaleri, život izgubio 15-godišnjak koji je debitovao na tom meču (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Novosti online

17. 09. 2024. u 12:45

Svet sporta zadesila je tragedija.

ДЕТЕ УБИЈЕНО НА ТЕРЕНУ! Потукли се фудбалери, живот изгубио 15-годишњак који је дебитовао на том мечу (УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК)

Foto: Free Images Pixabay

Kako javljaju paragvajski mediji, strašna stvar se dogodila na jednoj lokalnoj utakmici kadeta u kojoj su igrali Bokeron iz Bo San Pabla i Nasional iz San Bernardina.

Mladi, 15-godišnji Ismael Domingez, član Nasionala, preminuo je od posledica tuče na utakmici na kojoj je debitovao za taj tim.

U sukobu koji je izbio u drugom poluvremenu on je zadobio nekoliko strašnih udaraca u glavu koji su, ispostavilo se, bili kobni.

- On je u subotu debitovao za nas. Bio mu je to prvi, ali i poslednji meč. Gubili smo sa 0:2 i u drugom poluvremenu je on fauliran, izborio je penal za nas - rekao je vidno potreseni trener Nasionala Leonardo Vip.

Porodica ističe da je izgubljeno dragoceno vreme u prvoj zdravstvenoj ustanovi u koju je dečak odvezen, jer nije imala neophodnu opremu za dijagnostiku povreda takve vrste, ali patolog Gustavo Saračo ističe da su povrede bile izuzetno teške:

- Pronašli smo tokom pregleda velike povrede i na lobanji i na zadnjem delu vrata, kao i masivno krvarenje u samoj lobanji. Da nije umro, moglo je lako da se dogodi da ima posledice zbog obima krvarenja.

Imajući u vidu da slede scene eksplicitanog nasilja, molimo maloletne osobe, kao i sve one kojima bi moglo da pozli od uznemirujućeg sadržaja, da snimak koji se nalazi ispod ove rečenice - ne emituju na svojim uređajima.

---

--

-

Bonus video: In memoriam - Pele

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje