BRUKA UBA PRED LEGENDOM: Radnički savladao Jedinstvo! Meč pratio čuveni as Mančester Junajteda!

Novosti online

16. 09. 2024. u 22:00

Fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su ekipu Jedinstva u Ubu rezultatom 2:0 u poslednjem meču osmog kola Superlige Srbije, a susretu je prisustvovao i legendarni igrač Mančester junajteda.

БРУКА УБА ПРЕД ЛЕГЕНДОМ: Раднички савладао Јединство! Меч пратио чувени ас Манчестер Јунајтеда!

FOTO: Aleksandar Ilić

Golove za Radnički postigli su Radivoje Bosića u 50. minutu i Ilije Jurkova u 62. minut i time bez većih problema odneli trijumf na stadionu "Dragan Džajić".

Meču je prisustvovao i čuveni fudbaler Ekvadora i Mančester junajteda Antonio Valensija.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

On je pre samog susreta govorio za televiziju "Arena sport" i tom prilikom rekao da je došao na poziv Nemanje Matića.

- Ovo mi je prvi put u Srbiji. Sviđa mi se Srbija, ljudi, Nemanja Matić i ja smo zajedno igrali u Mančester junajtedu i tu smo se povezali. Tu sam stekao simpatije za Srbiju i srpski narod - rekao je Valensija tom prilikom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nakon ovog susreta Ub je i dalje ubedljivo poslednji na tabeli Superlige sa samo jednim osvojenim bodom, dok je Radnički šesti sa 12 bodova.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju