"OVO JE NEIZDRŽIVO" Anćeloti besan zbog Vinisijusa

Novosti online

16. 09. 2024. u 23:05

Trener Real Madrida oglasio se po pitanju proslave gola Vinisijusa tokom utakmice španske La lige protiv Real Sosijedada koju je "kraljevski klub" pobedio rezultatom 2:0.

ОВО ЈЕ НЕИЗДРЖИВО Анћелоти бесан због Винисијуса

FOTO: Tanjug/AP

Prokomentarisao je Anćeloti proslavu gola Vinisijusa.

 - To je reakcija na ružne situacije koje su mu se puno puta dogodile. Stalno ga vređaju, ntko to ne može da izdrži, pa ni ja. Normalno je da stavlja prst na usne s obzirom na sve što se događa. Neizdrživo je ovo što se s Vinisijusom godinama događa - rekao je Ančeloti.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Apelovao je na navijače i na njihove reakcije.

 - Moramo manje da se fokusiramo na ovog mladića, a više na ono što se događa na stadionima. Mislim da navijači to rade jer ih Vinisijus može ugroziti u sportskom smislu, pa ga time žele izbaciti iz ravnoteže tokom utakmice - poručio je italijanski stručnjak.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Aktuelni šampion Evrope Real Madrid u utorak od 21 čas otvara novu sezonu u Ligi šampiona utakmicom protiv Štutgarta.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju