"DELIJE" ODUŠEVLJENE! Kakav potpis na "Marakani", Zvezda povukla važan potez!

Novosti online

16. 09. 2024. u 18:05

Najnovije vesti iz FK Crvena zvezda ponovo su obradovale "delije".

ДЕЛИЈЕ ОДУШЕВЉЕНЕ! Какав потпис на Маракани, Звезда повукла важан потез!

Foto: Tanjug / AP

Naime, prvak Srbije je produžio ugovor sa talentovanim desnim bekom i sada već standardnim prvotimcem, 20-godišnjim Ognjenom Mimovićem.

On će na Marakani ostati sve do 2029. godine.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Veoma sam srećan zbog produžetka saradnje sa Zvezdom i hvala ljudima iz kluba na ukazanom poverenju. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja i da ću osvojiti još mnogo trofeja sa Zvezdom. Nastaviću da radim kao i do sad, maksimalno na svakoj utakmici, i mislim da mi je gol protiv Bodea i nagrada za tu posvećenost. Nagrada je i produžetak ugovora svakako - počeo je Mimović i istakao da mu je na produžetku saradnje prvi čestitao tata.

Nedavno je Mimović bio strelac važnog gola protiv Bodea na Zvezdinom putu ka Ligi šampiona, a u 2024. je debitovao i za mladu reprezentaciju Srbije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ognjen Mimović / FOTO: FK Crvena zvezda

Važna nedelja je ispred fudbalera Zvezde, svestan je toga Mimović.

- U narednih sedam dana nas očekuje i utakmica sa Benfikom, kao i večiti derbi. Pozivam sve navijače da nas podrže, a nadam se da ćemo ostvariti pozitivne rezultata i opravdati ono što se očekuje od nas. Spremni smo za sve izazove i radujem se utakmicama koje slede - zaključio je Mimović.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom