IBRAHIMOVIĆ U CENTRU SKANDALA: Italija bruji o Zlatanovoj osveti, oterao trenera iz Milana, ovo je pravi razlog

Novosti online

16. 09. 2024. u 17:12

Švedski stručnjak Zlatan Ibrahimović jedan je od najkontroverznijih ljudi u svetu fudbala i njegovi potezi i izjave često su bacali u drugi plan i spektakularne golove koje je postizao dok je bio na terenu.

ИБРАХИМОВИЋ У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА: Италија бруји о Златановој освети, отерао тренера из Милана, ово је прави разлог

Foto: Profimedia

Sada je u upravi Milana, ali se i tu priča o njegovim potezima.

Italijanski portal "Republika" otkrio je kako je upravo zbog Ibrahimovićeve odluke bez posla u Milanu ostao Ignjacio Abate koji je vodio mladi tim rosonera.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Abate, prema navodima pomenutog portala, nije želeo da stavi u ekipu Zlatanovog sina Maksimilijana prošle sezone i krajem juna ove godine dobio je otkaz.

Foto: Profimedia

Uz njega, Zlatan je otkaz uručio i ocu Ignjacija Abatea, Benjaminu, koji je bio trener golmana u klubu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sada je Ignjacio šef stručnog štaba trećeligaša Ternane, a Zlatanov sin Maksimilijan počeo je da dobija minute u mladom timu Milana.

Zbog svega ovoga Šveđanin je u velikom problemu, te je pod budnim okom čelnika slavnog italijanskog kluba i svaki njegov naredni potez će se pratiti.

Da li će ga neki sličan potez koštati posla . ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO HVANG ŠOKIRAO: Zahvalio navijačima, pa govorio o svom statusu u Zvezdi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio