MODRIĆ IMA NASLEDNIKA: Maestro je na zalasku karijere, evo ko mu je zamena

Novosti online

15. 09. 2024. u 22:45

U petom kolu španske La lige šampion Real Madrid je savladao Real Sosijedad sa 2:0 u gostima, posle dva jedanaesterca. Posle dva remija, ovo je bila prva pobeda Reala u gostima na startu nove sezone.

МОДРИЋ ИМА НАСЛЕДНИКА: Маестро је на заласку каријере, ево ко му је замена

Foto: Profimedia

U prvom poluvremenu meča u San Sebastijanu najbolju šansu imao je hrvatski reprezentativac Luka Sučić, koji je u 25. minutu sa vrha šesnaesterca žestoko šutirao za domaćina, a lopta je pala u okvir. gostujućeg cilja. Sučić je bio velika pretnja za Real odmah na startu drugog poluvremena.

Odličnu partiju odigrao je Luka Sučić, koji je dva puta pogodio prečku i pokazao se sjajno u klubu u koji je došao ovog leta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Luki Sučiću u je ovo bila prva utakmica koju je počeo od prvog minuta, a na drugoj strani Luka Modrić je odigrao celu utakmicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Sučić (@luka_sucic)

- Dvojica hrvatskih reprezentativaca na terenu, svakako su privukla pažnju španskih medija koji su poredili staru i novu gardu. Pohvalili su nastup obojice fudbalera, a za Sučića su rekli da nije mogao bolje da iskoristi priliku koja mu se pružila - kako prenosi portal "Večernje.hr"

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sučić je celu karijeru proveo igrajući u austrijskim klubovima. Ušao je u reprezentaciju Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Katri, kada je Hrvatska osvojila bronzu, ali nije ulazio u igru.

BONUS VIDEO HVANG ŠOKIRAO: Zahvalio navijačima, pa govorio o svom statusu u Zvezdi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom