POVREDA JE PROŠLOST! Vratio se Lionel Mesi, i to kako! (VIDEO)

Novosti online

15. 09. 2024. u 08:49

Fudbaleri Inter Majamija nastavili su dominaciju u MLS ligi, a noćas je blistao Lionel Mesi u pobedi nad Filadelfijom rezultatom 3:1.

ПОВРЕДА ЈЕ ПРОШЛОСТ! Вратио се Лионел Меси, и то како! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ovo je bio prvi meč Lionela Mesija posle pauze zbog povrede, a Argentinac se vratio uz učinak uz dva gola i jedne asistencije. 

Ipak, nije tako dobro počelo, Mikel Ure je u drugom minutu doneo prednost gostima. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Onda je na scenu stupio Mesi. U 26. minutu iskoristio je asistenciju Luisa Suareza za 1:1. 

Četiri minuta kasnije nakon lepe akcije Mesi je doneo preokret Interu. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U nadoknadi vremena  je držao loptu, navukao na sebe nekoliko igrača i potom odložio do Suareza koji je pogodio sa nekih 18 metara za konačnih 3:1.

Inter Majami je ubedljivi lider na tabeli sa 62 boda, 10 više od Sinsinatija, te će praktično sigurno u plej-of sa prvog mesta. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje