TADIĆ I MURINJO OSTALI ZAPANJENI: Predsednik Fenerbahčea nasred terena zasut flašama, pa udaren s leđa - totalni haos! (VIDEO)

Novosti online

18. 08. 2024. u 12:55

Dušan Tadić, kao jedan od najiskusnijih u ekipi fudbalskog kluba Fenerbahče, i novi trener te ekipe, Žoze Murinjo, svašta su u svojim karijerama doživeli. Ali, ne i ono čemu su bili svedoci u subotu.

ТАДИЋ И МУРИЊО ОСТАЛИ ЗАПАЊЕНИ: Председник Фенербахчеа насред терена засут флашама, па ударен с леђа - тотални хаос! (ВИДЕО)

FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

Naime, u drugom kolu turskog prvenstva, "Fener" je gostovao u Izmiru, domaćin je bila ekipa Goztepe.

Da li zbog loše organizacije ili planski, tek, mnogi navijači Fenerbahčea nisu mogli da uđu na tribinu iako su posedovali karte.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Tada je prvi čovek slavnog turskog kluba, Ali Koč, krenuo preko igrališta ne bi li video šta je problem i zašto pristalice "Fenera" ne puštaju da uđu.


Ali, to je izazvalo haos.


Em su Koča domaći navijači zasuli svime i svačime, pa i flašama, em je jedan od zaposlenih u FK Goztepe - sa leđa gurnuo predsednika gostiju, te je ovaj završio licem na travi.


Policija je potom morala da štiti njegov izlazak sa terena - štitovima, mada su oni bili od male pomoći usled prave kanonade iz gledališta.


Evo kako je taj incident izgledao:


Inače, dok je Tadić bio na terenu, "Fener" je vodio sa 2:1 golovima Džeka iz penala u trećem minutu sudijske nadoknade u prvom poluvremena i En Nesirija četiri minuta kasnije (na 2:1 je smanjio Gunter u 68), ali nakon što je dosadašnji kapiten srpske reprezentacije napustio teren u 87. minutu Goztepe je u petom minutu sudijske nadoknade vremena golom Romula izborio 2:2.


Posle nekompletnog drugog kola turskog fudbalskog prvenstva, na tabeli vodi Galatasaraj sa šest bodova, a po četiri imaju Fenerbahče, Rizespor i Sivaspor. Bešiktaš i Gazijantep mogu da se izjednače sa "Galatom", jer imaju tri boda, ali i samo po jednu odigranu utakmicu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU