NEĆKA SE OKO 25 MILIONA EVRA: Sjajna ponuda pred reprezentativcem Srbije

Novosti online

05. 07. 2024. u 12:10

IVAN Ilić nema previše vremena za odmor, za razmišljanje, ali ni razloga da tuguje zbog lošeg rezultata Srbije na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj. Ovaj 23-godišnji srpski vezista ima trenutno na stolu ponudu koju je njegovom Torinu poslao Zenit iz Sankt Petersburga i ona iznosi 25 miliona evra.

НЕЋКА СЕ ОКО 25 МИЛИОНА ЕВРА: Сјајна понуда пред репрезентативцем Србије

Foto: Profimedia

Zanimljivo je da su se italijanski i ruski klub praktično dogovorili o ovom transferu, ali pošto konačnu odluku donosi upravo Ilić, ostaje zanimljivo da se vidi hoće li on prihvatiti ponudu Zenita koja je najmanje pet miliona viša od Ilićeve trenutne tržišne vrednosti.

Prema tvrdnji italijanskih medija, Ilić traži veću platu i bonuse kako bi se realizovao transfer, bez obzira što je Torino i Zenit dogovorili sve detalje. Rusi bi trebalo da plate odmah 22 miliona, plus još tri miliona kroz bonuse, a zanimljivo je da bi Ilića u Zenitu sačekao još jedan povremeni reprezentativac Srbije, Strahinja Eraković.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUOZNO! Opozicionar priželjkuje ubistvo Danila Vučića i opisuje kako bi ga mučio (VIDEO)