VERNER OSTAJE: Totenhem overio prvi potpis za novu sezonu

Novosti online

28. 05. 2024. u 19:32

Fudbalski klub, Totenhem je imao turbulentnu sezonu u rezultatskom smislu. "Pevci" su bili blizu ulaska u Ligu šampiona, međutim, osujetila ih je Aston Vila.

ВЕРНЕР ОСТАЈЕ: Тотенхем оверио први потпис за нову сезону

Foto: Profimedia

Vreme je za pravljenje tima za narednu sezonu, a prvo pojačanje je spremno. Londonski klub će potpisati sa Timom Vernerom na još godinu dana pozajmice iz Lajpciga. Nemački napadač je već ove sezone bio deo Totenhema i na 13 utakmica je postigao dva gola i dodao tri asistencije.

Ulogu u timu očigledno ima u očima trenera Angea Postekoglua, a naredne sezone bi trebalo da dobije i veću minutažu nego što je imao ove godine.

Pozajmica će biti validna do juna naredne godine, a Totenhem će pokrivati čitavu platu Vernera. Ukoliko se odluče da otkupe ugovor nekadašnjeg nemačkog reprezentativca, moraće da plate između 15 i 16 miliona evra.

Verner je u karijeri igrao za Štutgart, Lajpcig i Čelsi.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici