"HVALA IM, OVO MI JE NEDOSTAJALO!" Vladan Milojević pustio da ga preplave emocije posle osvajanja duple krune sa Crvenom zvezdom

Novosti online

21. 05. 2024. u 22:47

Finale Kupa Srbije u fudbalu je završeno pobedom šampiona, pa i ne čudi zadovoljstvo njegovog šefa stručnog štaba

ХВАЛА ИМ, ОВО МИ ЈЕ НЕДОСТАЈАЛО! Владан Милојевић пустио да га преплаве емоције после освајања дупле круне са Црвеном звездом

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je pobedila Vojvodinu u finalu Kupa, a njen trener Vladan Milojević ovako je sumirao prve utiske nakon osvajanja novog pehara.


- Bilo je divno, osvojili smo duplu krunu. Mislim da smo to i zaslužili na osnovu cele sezone. Utakmica je bila dobra, veliki je ulog, igralo se za trofej. Hvala mojim divnim igračima, to mi je nedostajalo, da osvojim duplu krunu sa mojom Crvenom zvezdom! Takođe, hvala i našim sjajnim navijačima, kao i svim zvezdašima iz Loznice i okoline. Atmosfera je bila fenomenalna, takođe i teren, bilo je sjajno igrati na ovom zdanju -  istakao je Milojević.

Gotovo u dahu dodao je i sledeće:

- Ovo su trenuci na kraju sezone, kada krajnji utisak ostane najupečatljiviji. Osvojili smo duplu krunu i to je najvažnije u ovom trenutku – zaključio je Vladan Milojević, a prenosi klupski sajt Crvene zvezde.

Govoreći za TV Arena sport, dodao je da je uživao sa aktuelnim igračkim kadrom kojim raspolaže:

- Ovaj put koji smo imali od decembra... ja sam uživao sa njima, baš im hvala na tome. Sada da se lepo odmorimo i onda imamo nivi izazov. Čovek mora da pronalazi nove izazove, oduvek sam to pričao. Mi ćemo samo večeras, eto i sutra, jer imamo slobodan dan, malo da u ovome uživamo, i već se spremamo za utakmicu koja nas čeka u subotu. Nažalost, u sportu nemate mnogo vremena za radovanje, jer stalno sledi neki novi izazov. To je esencija fudbala, a i generalno sporta.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd