JEZIVO: Poljski huligani upali na trening čuvenog kluba i prebili beloruskog trenera

Novosti online

03. 04. 2024. u 22:41

Da li bi se skandal koji se dogodio u Poljskoj desio da nije u toku rat u Ukrajini, pravo je pitanje, tek - beloruski strateg je prebijen tokom treninga koji je vodio u klubu koji je četiri puta bio vicešampion države, a četiri puta osvajač Kupa Poljske.

ЈЕЗИВО: Пољски хулигани упали на тренинг чувеног клуба и пребили белоруског тренера

FOTO: Depositphotos

Kako javlja poljski portal "Mečiki", Aleksandar Hackevič, Belorus koji je šef stručnog štaba FK Zaguembje (u Srbiji često, a nepravilno, pisan i kao "Zaglebje"), pretučen je u sredu kada je u trening centar pomenutog kluba upala grupa huligana.


Navijači su bar jednom udarili u lice Hacekviča, a više puta je i šutnut.

Razlog za ovaj veliki incident, koji u Zaguembju nisu želeli javno da komentarišu, verovatno leži u činjenici da je pomenuta ekipa poslednja na tabeli prvenstva Poljske.

U 25 odigranih utakmica osvojeno je samo 13 bodova, a svega dvaput su rivali bili savladani. U prošlom kolu Hackevičeva ekipa je izgubila od Katovica sa 0:4.


FK Zaguembje je osnovan 1906. godine u Sosnovjecu, Kup Poljske je osvojio 1962, 1963, 1977. i 1978, a vicešampion je takođe bio u četiri navrata, poslednji put 1972.

Ako volite fudbal, pratite i njega, ali i najvažnije i najzanimljivije vesti iz ostalih sportova na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?