GDE ĆE MESI? Otac slavog Argentinca otkrio da li se Leo vraća u Barselonu

Novosti online

16. 02. 2023. u 21:40

IZGLEDA da neće dugo trajati saradnja između Pari Sen Žermena i Lionela Mesija. Kako stvari stoje Argentinac će na leto napustiti "svece". On nije zadovoljan uslovima koje mu je ponudio šampion Francuske.

ГДЕ ЋЕ МЕСИ? Отац славог Аргентинца открио да ли се Лео враћа у Барселону

FOTO: AP/Tanjug

Odmah je krenulo da se priča kako će se jedan od najboljih fudbalera svih vremena vratiti u Barselonu. Tu tvrdnju je dodatno podgrejala činjenica da je njegov otac Horhe boravio u Kataloniji.

Novinari "Sporta" su ga zaustavili na aerodromu i odlučili da otkriju kakve su šanse da šampion sveta sa Argentinom ponovo zaigra na "Kamp Nou".

Horhe Mesi je otkrio da je nekih kontakata bilo, ali...

- Ne mislim da će Leo igrati ponovo za Barselonu. Uslovi nisu zadovoljavajući. Nismo pričali sa Laportom, ponude nije ni bilo - rekao je otac Lionela Mesija.

Ostaje sada da se vidi gde će Leo nastaviti karijeru. Pominjalo se i da bi mogao da ode u Inter Majami, klub čije je vlasnik legendarni Dejvid Bekam.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi