AZAROVI DEBITUJE ZA ZVEZDU BAŠ BRZO? Šampion Srbije za mladog asa "odrešio kesu", evo koliko plaća za transfer

Novosti online

05. 08. 2022. u 10:30

TRAŽILA se godinama u redovima Crvene zvezde alternativa na poziciji levog beka, koju već pet godina sa mnogo uspeha popunjava Milan Rodić. Probalo se sa Stefanom Hajdinom, Žanderom, "krpili" su po potrebi Strahinja Eraković i Marko Gobeljić... Ali, čini se da je konačno došlo vreme da neumorni Rodić dobije pravu zamenu.

АЗАРОВИ ДЕБИТУЈЕ ЗА ЗВЕЗДУ БАШ БРЗО? Шампион Србије за младог аса одрешио кесу, ево колико плаћа за трансфер

FOTO: Profimedija

Irakli Azarovi, 20-godišnji Gruzin iz redova tamošnjeg prvaka Dinamo Batumija, trebalo bi da stavi paraf na ugovor sa crveno-belima, koji će na ime obeštećenja platiti 300.000 evra i obavezati se na 20 odsto od naredne prodaje matičnom klubu.

Azarovi u domaćim fudbalskim krugovima važi za nepoznanicu, dok je u svojoj zemlji i te kako poznat. Sa 20 navršenih godina upisao je već osam nastupa za A selekciju Gruzije, u Batumiju je bio nezamenljiv na poziciji levog beka. Odlikuje ga brzina, smisao za kombinatoriku sa kolegama iz ofanzive kao i dobar centaršut.

Nedavno se dovodio u vezu sa jednim klubom iz Italije, kao i šampionom turske Trabzonom prema pisanju tamošnjih medija.

Ipak, Zvezda je u poslednjih nekoliko dana bila najozbiljniji kandidat za potpis Azarovija i uspela da ga ubedi da je "Marakana" pravo mesto za naredni iskorak u karijeri. Ako se uzme u obzir pozamašna "kilometraža" Rodića, verovatno će dobiti i pravu šansu da pokaže da to i zaslužuje.

Doduše, neće ga biti u utorak u Jerevanu na revanš meču Zvezde i Pjunika u trećem kolu kvalifikacija, koji će propustiti i Rodić usled crvenog kartona koji je dobio u Beogradu u sredu uveče. Ali već od narednog kola imaće pravo nastupa, kao i u prvenstvu čim potpiše i završi registraciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?