NOVA BRUKA UEFA: Evo kako je "kažnjen" DŽud Belingem nakon što je osramotio fudbal i Englesku na EURO 2024 (VIDEO)

Novosti online

04. 07. 2024. u 12:25

Heroj reprezentacije Engleske Džud Belingem, koji nije dozvolio ispadanje od Slovačke u osmini finala Evropskog prvenstva, mogao je da propusti meč četvrtfinala koji Ostrvljani igraju sa Švajcarskom da je UEFA oštro sankcionisala njegovo krajnje nepristojno ponašanje. Ali... UEFA se, izgleda, odlučila na drugačiji korak.

НОВА БРУКА УЕФА: Ево како је кажњен Џуд Белингем након што је осрамотио фудбал и Енглеску на ЕУРО 2024 (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Belingem se, nakon proslave čudesnog pogotka u petom minutu sudijske nadoknade, hvatao za međunožje i ružno gestikulirao ka stručnom štabu i rezervistima Slovačke.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Očekivala se žestoka kazna, naročito jer se nevešto branio:

- To je bila interna šala upućena bliskim prijateljima koji su bili na utakmici. Slovacima samo poštovanje za utakmicu koju su prikazali protiv nas - rekao je Belingem.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

I, iako je ceo svet jasno video da nikakvim prijateljima ona nepristojnost nije bila upućena, UEFA je izgleda poverovala jer, kako tvrdi nemački "Bild", Džud Belingem može da igra u četvrtfinalu, a "samo će platiti petocifrenu kaznu".

Najveća petocifrena kazna je 99.999 evra, što je prilično smešno za mladu zvezdu engleskog i svetskog fudbala, jer je njegova nedeljna bruto zarada u Real Madridu 400.577 evra.

Podsetimo, Engleska i Švajcarska igraju treći meč četvrtfinala, a kompletan raspored i sve rezultate EURO 2024 možete videti na posebnoj stranici portala "Novosti" od koje vas deli samo jedan klik.

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!